Harry vyhrožuje dětem Kate: Konflikt s ochrankou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Harry už vyhrožuje dětem Kate: Konflikt s ochrankou!

Princ Harry a jeho synovci a neteř
Princ Harry a jeho synovci a neteř (archiv)

Princ Harry (38) si díky svým výrokům znepřátelil snad celou královskou rodinu. Očividně ho ale stále pojí velmi silné pouto s dětmi Williama (40) a Kate (41). Jeho nejnovější vyjádření se totiž týká právě neteře Charlotte (7) a synovce Louise (4).

Charlotte a Louis jsou nejspíš jediní členové královské rodiny, kteří na Harryho ještě nezanevřeli. On o ně má ale obrovský strach. Podle Harryho totiž dopadnou stejně, jako on. ​„Ačkoli jsme o tom s Williamem mluvili jednou nebo dvakrát a on mi dal velmi jasně najevo, že za jeho děti nenesu zodpovědnost, stále ji cítím, protože si myslím, že jedno z těch dětí skončí jako já. Jako náhradník," vyhrožuje princ podle deníku Marca.

„Byl jsem přiveden na tento svět pro případ, že by se Willymu něco stalo," dodal Harry a z jeho slov doslova mrazí. Pro staršího bratra měl dokonce představovat i pojistku ve formě dárce. Pokud by William potřeboval, Harry mu měl darovat ledvinu nebo krevní transfuzi. Mladší z princů moc dobře ví, jaké to je žít ve stínu. Bojí se, že ten stejný život čeká i jeho synovce nebo neteř.

Začíná boj o hrad! Musk rekordně zchudnul. A bral Harry drogy v armádě?

Video se připravuje ...

Někteří členové královské rodiny by jeho slova mohla brát jako vyhrožování. Na druhou stranu vědí, že by si tím spíš uškodili a bouřliváka Harryho by to nezastavilo. Ten si totiž vždy jede tu svou.  V minulosti se dokonce málem popral se svým vlastním bodyguardem. Tehdy byl princ opilý a jeho ochranka se ho snažila dotáhnout do hotelového pokoje.  „Zavrčel jsem na něj, ohnal se po něm a dal mu facku. On ale sotva zareagoval. Jen se na mě zamračil, jako nějaký ultratrpělivý rodič. A tak jsem mu dal facku znovu. Miloval jsem ho, ale byl jsem rozhodnutý mu ublížit,“ popisuje Harry ve své knize Spade (Náhradník).

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jimmi
19. 1. 2023 • 07:36

Harry už je úplně mimo realitu a patří do ústavu. I s tou svou povedenou Meghan, která za tím vším stojí.

amba
18. 1. 2023 • 16:24

a ty jsi čípak levoboček

amej
18. 1. 2023 • 14:15

Harry je ubohý levoboček

AHel
18. 1. 2023 • 13:41

Psychopatický slaboch, někdo se narodí první a někdo druhý, to tak je.....denně 10x ledové střiky na nahé tělo a snad se probere. Strašně to hrotí, to budou všechny druhorozené děti na světě náhradníkami, je to nemocný člověk!!!!! Může nadělat strašně moc škody mezi mladými.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.