Utajený průšvih v TV: Infarktové drama napráskal Šebrle | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Utajený průšvih v TV: Infarktové drama napráskal Šebrle

Karel Voříšek a Roman Šebrle
Karel Voříšek a Roman Šebrle  (Foto Aha! – Martin Pekárek, Marek Pátek, Mária Rušinová, FTV Prima, TV Nova, ara)

Mohla to být ostuda jako hrom! Vysílání zpravodajství v hlavní vysílacím čase bylo ohroženo absencí moderátorů na pracovišti. Co se stalo a kdo dramatickou situaci na poslední chvíli zachránil?

„Nám se jednou, už je to teda mnoho let zpět, stalo, že jsme si s kolegy špatně přehodili služby. Tehdy to bylo kvůli nějaké nemoci, tuším. A když bylo kolem páté, tak jsme zjistili, že žádná z moderátorských dvojic není v práci. Situaci jsme samozřejmě vyřešili, jen ten večer měli diváci zážitek z dvojice Roman a Karel," odtajnil Roman Šebrle v Deníku.cz nečekaný malér, který zažehnal s kolegou Karlem Voříškem (59).

Roman Šebrle: Velké plány s přítelkyní a slova o dětech!

Video se připravuje ...

„Pro mě to na začátku nebylo vůbec jednoduché, neměl jsem žádnou zkušenost s tím, co se bude dít. Musel jsem se s tím sžít a hodně se toho naučit," zavzpomínal na moderátorský start Roman a zmínil i věrného "fanouška": „Mám diváka, který mi například počítal „přeřeky“. Po vysílání jsem obdržel počet s tím, že se těší na další den a další vysílání."

Šebrle se svojí novou holkou v Playboyi! Podívejte se na ukázku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.