Lékaři jí řekli: Dítě umřelo v děloze, jenže... Syna porodila ŽIVÉHO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Lékaři jí řekli: Dítě umřelo v děloze, jenže... Syna porodila ŽIVÉHO!

Hannah zůstává s dítětem v nemocnici.
Hannah zůstává s dítětem v nemocnici. (Foto Facebook)

Britská maminka Hannah Coleová (27) slaví svůj vlastní vánoční zázrak. Přivedla totiž na svět dítě, o kterém lékaři tvrdili, že v její děloze zemřelo.

Hannah byla převezena do nemocnice Bradford Royal Infirmary, když jí v těhotenství praskla voda. Lékaři nedokázali zaznamenat tlukot srdce miminka a ženě bylo řečeno, že její dítě v děloze bohužel zemřelo.

Zoufalá Hannah však požádala o druhý sken a světe, div se, ten prokázal, že srdce dítěte bije! „Měla jsem takový niterný pocit, skoro instinkt, že pořád žije,“ vzpomíná dnes Hannah. Malý Oakley Cole- -Fowler se v říjnu narodil, když byla jeho maminka jen ve 25. týdnu těhotenství, s váhou pouhých 780 gramů. Když mu bylo osm dní, podstoupil rozsáhlou operaci střev a lékaři mu nasadili stomický vak, sloužící pro zachytávání střevního obsahu, lidově vývod.

Po narození vážil jen 780 gramů.

Oakley bude muset zůstat v nemocnici až do 9. února, protože má naplánované další operace, ale už je odpojený od plicního ventilátoru. „Strašně se mi po tom stresu ulevilo. Bylo to jako na horské dráze, jednou jsem byla emočně nahoře a podruhé zase dole. On je můj vánoční zázrak. Už od narození je naprosto úžasný. Už se nemůžu dočkat, až si ho odvezu domů,“ uvedla Hannah, která pochází z Wibsey v hrabství West Yorkshire. Lékaři už se jí museli za první nesprávnou diagnózu omluvit.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.