Krize u Hrdličky a Plíškové? Vyjádření mluví za vše | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Krize u Hrdličky a Plíškové? Vyjádření mluví za vše

Karolína Plíšková a Michal Hrdlička
Karolína Plíšková a Michal Hrdlička  (koláž iSport.cz)

Sporťák Michal Hrdlička (34) prožije svůj narozeninový den bez své krásné manželky, tenistky Karolíny Plíškové (30). Vzhledem k tomu, že se pár nyní spolu nikde vůbec neukazuje, začíná se mluvit o krizi. 

Tu však Hrdlička ostře popírá. Pro stažení ze společenského života má své důvody „Na žádné akce nechodíme, to nás moc nebaví. Na sociálních sítích taky nejsme moc aktivní a soukromých věcí sdílíme málo. Soukromí si spíš střežíme. Jsme hodně vytížení. Kája většinu roku procestuje, já na velké akce jezdím také, starám se o její marketingové aktivity a sponzory, trenérský tým, “ vysvětlil Hrdlička Blesku. Volný čas také co nejvíce trávi s dcerou Lindou, která má ze  vztahu s Lucií Borhyovou (44). 

Borhyová a Koranteng na Slavíkovi: Lucie se dala na disco!

Video se připravuje ...

Na Štědrý den ale bude vše prý v nejlepším pořádku. „Strávíme jej společně a s našimi rodinami, Karolína do Austrálie odlétá 25. prosince. Já se k ní připojím v průběhu ledna. Takhle je to každý rok. Jen loni to byla výjimka, Kája byla zraněná, tak jsme měli poprvé čas a klid na vánoční svátky, ale popravdě jsme rádi, že se to letos zase vrací do starých kolejí,” dodal. 

Karolína má zatím stále ještě úspěšně rozjetou kariéru, pár se ale netají tím, že by svůj vztah v budoucnu posunul, což Michal sám potvdil. „S Kájou bychom určitě rádi děti měli, aktuální to ještě není, ale do budoucna bychom si je přáli.” 

Dcera Lucie Borhyové: Chce být slavnější než maminka!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Uživatel_5560181
8. 3. 2024 • 12:26

Držím Vám palce, aby jste bez manžela vystoupala opět co nejvýš na tenisovém žebříčku 👏👏🍀🍀

Jirik-ta
16. 12. 2022 • 19:59

starosti, zahoď svoje starosti a pozri aký je krásny deň.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.