Plíšková terčem nenávisti kvůli sestře: Obvinění z nevěry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Plíšková terčem nenávisti kvůli sestře: Obvinění z nevěry!

Puso, hlavně jsme největší kámošky!
Puso, hlavně jsme největší kámošky! (T. Tran, Profimedia.cz, Instagram)

Kristýna Plíšková (30) se každým dnem chystá přivést na svět svého prvního potomka, kterého čeká s manželem Dávidem Hanckelm (24). Měla by být v klidu, ale bohužel pod jednou z jejích fotek se nejmenovaná  „fanynka“ dost drsně vyjádřila jak o ní samotné, tak i o její sestře Karolíně Plíškové (30).

Tohle asi těhotná Kristýna nečekala. Útočnice nejdříve začala slovně napadat její sestru Karolínu. „Sledovat tvojí sestru při zápase, to je hnus. Takový lempl suchý. Od doby, kdy podvedla pana Vaňka a neustále měnila naivně trenéry, kteří za nic nemůžou, ji začali lidé nenávidět,“ napsala žena, která se očividně považuje za hlas lidu. Ale to bohužel nebylo všechno.

SESTŘIH: Plíšková zdolala v české bitvě Krejčíkovou, ale nepostoupila

Video se připravuje ...

„Jinak tvůj přítel cca před měsícem měl krátký románek s mojí spolužačkou, budoucí samoživitelko,“ zasadila Kristýně poslední ránu. Ona ale zachovala chladnou hlavu a na zlé komentáře nereagovala. To její dvojče bylo o poznání drsnější. „Ty kráso. Co to meleš? Tady přesně takovýhle lidi jako ty jsou na světě totálně zbyteční. Tak běž, vystřel z tohohle profilu,“ zastala se Karolína Plíšková nejen sebe, ale především své sestry. Jediné, co si přeje je, aby byla před porodem v psychické pohodě a nedělala si z posměváčků na sociálních sítích těžkou hlavu.

SESTŘIH: Plíšková - Kontaveitová 4:6, 0:6. Po triumfu přišel pád i s kanárem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.