Potupa a výbuch Jílkové v přímém přenosu: Co si to vůbec dovolujete? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Potupa a výbuch Jílkové v přímém přenosu: Co si to vůbec dovolujete?

Moderátorku Jílkovou senátorka Kovářová pěkně namíchla
Moderátorku Jílkovou senátorka Kovářová pěkně namíchla (Reprofoto ČT)

Již několikrát předvedla, že si v diskusním pořadu Máte slovo nenechá skákat do řeči a zkrotí jak diváky, tak i své hosty. S taktovým osobním útokem se ale moderátorka Michaela Jílková (54) ještě nesetkala. Slova senátorky Daniely Kovářové (58, nez.) ji tak pobouřila, že profesionalita musela jít na okamžik stranou.

O kontroverzní momenty nemá pořad Máte slovo nouzi. Většinou se však do potyčky pouští přítomní diváci s hosty, v takovém případě je moderátorka Michaela Jílková nucena krotit situaci a vášnivé diskusi navrací svůj řád. Tentokrát to byla ona, kdo musel držet své nervy na uzdě. Do pořadu byla pozvaná senátorka Daniela Kolářová, která přišla obhájit svůj návrh dávat manželským párům medaili za dlouholetý svazek, ideálně od 50 let výše.

Takhle v televizi ještě nikoho neseřvala: Jílkové ruply nervy při debatě o hanobení prezidenta

Video se připravuje ...

Na otázku Jílkové, jak chce Senát rozeznávat dlouholetá manželství, která se však nedají považovat za šťastná, či manželství, v nichž figuruje domácí násilí, od těch skutečně úspěšných, neuměla Kovářová konkrétně odpovědět. Atmosféra během této výměny houstla více a více, až dospěla ke kritickému okamžiku, kdy senátorka přistoupila k osobním komentářům.

„Jestli vy sama nejste schopna žít v dobrém manželství, tak to je jiná věc,“ nebrala si servítky na účet dvakrát rozvedené Jílkové. Ta si osobní poznámky nenechala líbit. „Co to povídáte? Co to, paní senátorko, povídáte, jestli já jsem nebo nejsem schopna žít v dobrém manželství? Co si to vůbec dovolujete? Vy totiž o lidech nevíte vůbec nic!“ cituje deník Blesk rozlícenou moderátorku, která se po odvysílání pořadu dočkala slov podpory ze strany televizních diváků. „Jílková by za tohle měla dostat extra prémie,“ shodla se většina.

Prostor X: Rozhovor s Danielou Kovářovou

Video se připravuje ...

Sama moderátorka ale uznala, že se nechala unést emocemi. „Byl to samozřejmě faul a osobní útok, který se v diskuzi nemá používat,“ sdělila výše zmíněnému deníku.



Přečtěte si
Milan Richter
27. 1. 2023 • 21:15

Pekelnice Jílková už svou bohorovností a agresivitou otrávila nejednoho diváka. Pojetím diskuse ve smyslu, že když problém nepochopí ona, je všechno špatně a oponent je vůl, degradovala celý program na vlastni onemanshow. Jílková diskutované programy vědomostně nezvládá a navíc je ješitná. Není nic odpudivějšího, než hádavá a neomalená štěkna. Daniela Kovářová vedle ní vypadala jako symbol ženskosti, která ví, o čem je život, manželství a rodinné štěstí. Paní Jílková toto úskalí života zřejmě nepochopila dodnes.

Uživatel_154162
28. 12. 2022 • 20:22

Tahle Kovářová by promrdala od božího hrobu zábradlí, když byla ministryně spravedlnosti tak se netajila tím že na pracovišti má sex.A takovéhle vemeno si lidi opětovně zvolili jako senatorku.Nechapu.
Docela by mně zajímalo co je ten její manžel zač.Ten musí mít parohy že neprojde dverma a takováhle s odpustenim šukna by chtěla ocenovat manželství?Tak teď bude sukat holka v senátu za peníze daňových poplatníků,pitomci voliči z Plzeňska.

AliAlice
17. 12. 2022 • 10:02

Pani senátorka se sama pasovala do odbornice na sex....že by jí něco scházelo ??

Eva Krejčová
16. 12. 2022 • 01:46

Pořad nesleduji, ale osobní invektiva paní senátorky vůči paní Jílkové byla za hranou slušného chování, rána pod pás, ubohost pavlačové diskutérky, která nezná hranici. A kotel je opravdu kotel, kde zvládnout bandu uřvaných lidí, skákajících si do řeči (a tolik let), může zvládnout opravdu už jen otrlý člověk. Kdyby tam paní Jílková někdy tu agresi lidí nezvládla, tak se tam snad pomlátí. Podle toho s nimi musí jednat. Jeden se snaží přeřvat druhého a pak by diváci nerozuměli ani slovo, což by se jim taky nelíbilo. Hodně to vypovídá i o kultuře našich politiků. Kdo vydrží déle překřikovat, ten vyhrává. Často se to ani nedá poslouchat, když se naráz oba překřikují, není nic rozumět a ani jeden nehodlá přestat. Obdivuji paní Jílkovou, že jako žena, to zvládne. Občas by na tu sebranku potřebovala do ruky i hůl!

Jiří Mencl
14. 12. 2022 • 19:15

Já už dávno na to nekoukám. Paní Jílková je v tomto pořadu spýše manipulátorka než moderátorka. Jasně, čí chleba jíš toho píseň musíš zpívat. Jinak by tam ani tak dlouho nebyla.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.