Michaela Jílková se podle diváků pořadu Máte slovo nevybíravě obouvala do Motoristy Matěje Gregora. Ona sama kritiku si nepřipouští, co na to ale její šéfové?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
At se jim na Tv Vykasle a jde dělat to sami na Primu Novu tam ji to dovolí. atd. Já se dívám skoro casto .Neco se dozvíte.pak tu melete blbostí. Jako dneska ten z ODS hrůza ten by povídal celý pořad blbostí. jak jsou dobrý.
mě by to taky namichlo jak plácají někteří kraviny jeden pres druheho svalne mluví jak to má ukocirovat tak zařvala no a co normální. tady je vidět že Tv není objektivní.
Co předvedla Jílková přesáhlo všechny meze. Buď byla pod vlivem nebo měla svoje dny. Na ČT to však není nic neobvyklého. Tam se přistupuje k diskutujícími velice selektivně. Moderátoři přesně ví koho mají plísnit a komu pochlebovat. O objektivitě by se dalo s úspěchem pochybovat.
Na pořady s paní Jílkovou zásadně nekoukáme! Úroveň těchto pořadů je šílená. Řvaní, hádání, skákání do řeči, překřikování, absolutní dno - žádná debata. Do studia jezdí jako publikum plebs, který se chce v televizi zviditelnit a vyřvat. Už pořad Kotel byl příšerný - divím se, že tam vůbec politici a odborníci chodí a nechají se těmi ukřičenci ořvávat .
Když má sledovanost, tak jí nijak trestat nebudou, maximálně jí soukromě domluví.
V pohodě nebyla, byla buď opilá, nebo pod prášky, nebo oboje. Na začátku pořadu byla zpomalená. Nejspíš bere nějaká sedativa od toho zranění, kdy měla dlouhodobé bolesti.
Tak mám pocit, že ten, kdo pořad vyhodnocoval, se dival na něco jiného než já. V pristpu k panu Gregorovi a k panu Hřibovi, bylo evidentní, kdo je její favorit, jak jinak v ČT, než Hřib. Vy už tu servilitu vůči Spolu, STAN a Piratům v ČT berete jako samozřejmost, ale jako ten, kdo vám musi posilat peníze, vam rikam, že to samozřejmé NENÍ. Že má paní Jílková styl uštěkané domovnice, to už vím. Ale v tomto poradu byla evidentně pod vlivem. Buď si něco zobla, nebo měla parádní kocovinu. Je škoda, že pan Gregor nepožadoval produkci, aby ji otestovali na alkohol a drogy.