Borhyová překvapuje: Moderování pověsila na hřebík? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Borhyová překvapuje: Moderování pověsila na hřebík?

Oblíbená moderátorka je také talentovaná pěvkyně!
Oblíbená moderátorka je také talentovaná pěvkyně! (Profimedia)

Nedávno se moderátorka Lucie Borhyová (44) objevila v hudebním klipu Michala Kinda, nyní ještě o kus povýšila a sama se chopila role zpěvačky. Svou hudební prvotinou se pochlubí první adventní víkend.

Vrcholu ve zpravodajské kariéře již dosáhla, a tak se nyní ohlíží po nové výzvě. Těch se moderátorka TV Nova rozhodně nebojí, a když přišla nabídka na vlastní song, neváhala. Že jí zpěv není cizí, dokázala již v pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas. Pro svou hudební premiéru si ale vybrala velké sousto – vánoční hit.

Borhyová a Koranteng na Slavíkovi: Lucie se dala na disco!

Video se připravuje ...

Zavděčit se v dnešní době posluchačům, kteří především spoléhají na starší klasiky, novou vánoční skladbou chce notnou dávku odvahy. Tu ale Lucie dozajista má, a připočteme-li skutečnost, že ji po pár měsících od poslední spolupráce oslovil Michal Kindl, bylo těžké odolat.

„Do role zpěvačky bych se určitě nestavěla, to je silné slovo. Spíš si vyzkouším být zpěvačkou. Štefan Margita mě přemlouval, ať do toho jdu, a když mi Michal Kindl poslal hudbu a text, tak se nedalo říct ne, protože se mi to moc líbilo,“ cituje moderátorku deník Blesk. Zda bude mít její prvotina úspěch, zjistí již tento víkend, kdy začíná adventní období.  

Dcera Lucie Borhyové: Chce být slavnější než maminka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_973012
28. 11. 2022 • 16:59

Borhyová, už prosím odejdi. Je tě všude moc. Jsi okoukaná a protivná.

Jasoň Klíma
27. 11. 2022 • 18:09

Nejvyšší čas, aby do TN přišel někdo mladší a neokoukaný (.á). A taky serioznější. V tom jsme zajedno s manželkou, ale protoýe ona je pravidelnou divačkou Ulice, nestíháme zprávy na jiných TV, pouze o víkendu. Ale hned je vidět rozdíl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.