Mrazivé tajemství Kirstie Alleyové (†71): Zabili jí mámu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Mrazivé tajemství Kirstie Alleyové (†71): Zabili jí mámu!

Kirstie Alleyová
Kirstie Alleyová (Foto: Profimedia.cz, Getty Images)

O herečce Kirstie Alleyové, která v týdnu ve věku 71 letech podlehla po krátkém boji rakovině tlustého střeva, se vědělo všechno. Hvězda komedií Kdopak to mluví byla otevřená a sdílná žena. Že ale přišla tragicky o maminku, o tom nemluvila, byla to její třináctá komnata.

Stalo se v Kansasu v říjnu 1981. Cheerie Whiteová, dělnice z továrny vyrábějící tehdy ve Wichitě boeingy, na silnici trefila vůz hereččiných rodičů, máma Lilian (†58) vyletěla z auta a zahynula. Whiteová řídila opilá. „Procházela jsem ošklivým rozvodem. Zastavila jsem se na večeři a hodila do sebe i pár drinků,“ přiznala pak u soudu, odkud si odnesla rok basy.

Jaký film by chtěl John Travolta natočit?

Video se připravuje ...

Třicet roků pak podle tamních zákonů nevěděla, komu přesně rodinné neštěstí způsobila. Když se to dozvěděla, napsala Kirstie dopis s žádostí o schůzku, na níž by se jí osobně omluvila. Herečka setkání striktně odmítla. „Nemám slitování s lidmi, co opilí ohrožují ostatní,“ zněl její jediný komentář k celé věci. „Chápala jsem ji. Zaslouží si spočinout v pokoji,“ vzkázala nyní už 68letá Whiteová.

Trailer k filmu Pomáda z roku 1978

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.