Hvězda Devadesátek Fingerhutová: Ulovila chlapa na seznamce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Hvězda Devadesátek Fingerhutová: Ulovila chlapa na seznamce!

Zamilovaná dvojice cestuje po celém světě.
Zamilovaná dvojice cestuje po celém světě. (Foto Instagram)

Okatá blondýnka našla přítele až na internetové seznamce. Štěpánka Fingerhutová (26) už tři roky randí se sympatickým kardiologem Matějem (30). „Dokud to není nic vyloženě vážného, třeba aspoň půlroční vztah, tak to nechci nějak říkat na veřejnosti,” nechala se slyšet seriálová prostitutka Jana z Devadesátek.

To byl rok 2018 a herečka se na veřejnosti objevovala zpravidla sama. Pak si ale nainstovala seznamovací aplikaci Tinder a klaplo to. „Byla jsem nějak sama, tak jsem si jeden večer řekla, že si založím Tinder. On byl moje první a jediné rande a už jsme spolu 3 roky,” vylíčila v talkshow 7 pádů Honzy Dědka, jak potkala slovenského kardiologa Matěje Ligase. Než spolu šli na rande, chatovali asi dva dny. Mladík měl štěstí, že v té době se zrovna potila kvůli nemoci doma v posteli, jinak by na dopisování asi vůbec neměla čas.

Štěpánka Fingerhutová z Devadesátek: Svlékání ve filmu se nebráním

Video se připravuje ...

Jde totiž ze seriálu do seriálu – zářila už v Ordinaci v růžové zahradě, v Modrém kódu nebo Specialistech. „Já nerozumím jeho práci, on mojí, ale snažíme se. A klape to,“ pochvalovala si partnera. „Nerada uklízím. Mám na to svého přítele. On je víc systematický, já jsem trošku chaotik. Doma si práci dělíme. Když já uvařím, tak on uklidí tu kuchyni,” dodala. Talkshow 7 pádů Honzy Dědka sledujte už dnes od 21.35 na Primě.

Prostitutka z Devadesátek Štepánka Fingerhutová: Nahotu před kamerou nedávám!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.