Partnerka Töpfera o zákeřné nemoci: Od léčitele rovnou na sál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Partnerka Töpfera o zákeřné nemoci: Od léčitele rovnou na sál!

Jitka Sedláčková
Jitka Sedláčková (Česká televize, archiv)

Jednašedesátiletá Jitka Sedláčková po návštěvě léčitele okamžitě vyhledala lékaře a následně skončila na operačním sále. Co se před lety stalo?

„Vzpomínám si, jak mi řekl, že tady v podbřišku vidí takovou tečku. A já jsem opravdu měla rakovinu děložního čípku. Měla jsem jít jen na drobnější zákrok, ale já jsem se rozhodla pro větší zásah, protože jsem se bála, že to nestačí. Hlavně jsem všechno potřebovala vyřešit hned. Na nic nečekat," okomentovala dramatické chvíle Jitka Sedláčková na stránkách magazínu Moje zdraví.

Jitka Sedláčková a Pavel Töpfer: Svatba není podstatná, ale ochota tu je

Video se připravuje ...

„Po operaci mě pan doktor uklidňoval, že všechno dobře dopadlo a jen budeme čekat na histologii. Ale že vše podchytil včas, takže se není čeho obávat. Nevěřila jsem. Měla jsem strašné bolesti, vysoké horečky, cítila jem zoufalství. Když mi po pěti dnech řekli, že histologie dopadla dobře, bolesti okamžitě ustoupily a horečky opadly. Já jsem vstala, osprchovala se a šla domů. Měla jsem pocit, že se vděčností vznáším," popsala dny plné děsu partnerka Pavla Töpfera (74), který je bratrem známého herce. 

https://www.ikiosek.cz/mojezdravi

Herečka Jitka Sedláčková: Potkala lásku, užívá si sex a svatba je na spadnutí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.