Kalivodová a Pecková jdou na krev: Do války zatáhly právníky i Paroubka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kalivodová a Pecková jdou na krev: Do války zatáhly právníky i Paroubka

Válka českých operních hvězd: Poštvaly na sebe právníky!
Válka českých operních hvězd: Poštvaly na sebe právníky!  (Foto: Nguyen Phuong Thao, M. Pátek, P. Machan)

Neumí to rozbalit jen na pódiu, ale jak je vidno, hlas jako zvon mají i v komentářích. Kalivodová se s Peckovou do sebe pustily tak, že došlo i na právníky a dokonce i na slova o Jiřím Paroubkovi, se kterým měla mít Kalivodová údajně poměr...

Napětí mezi Andreou Kalivodovou (45) a Dagmar Peckovou (61) by se dalo krájet a bude pro všechny strany lepší, když se tyto dvě budou navzájem míjet velkým obloukem. Přitom to začalo jen docela nevinným rýpancem...

„Tohle teď vydává Supraphon! Co furt nějakej Smetana. Kýč nade vše,“ okomentovala Pecková nové album s názvem 4 Tenoři. To však nadzvedlo Kalivodovou ze židle a Peckovou taktně upozornila na to, že její komentář už překročil hranice slušnosti. „Tak takhle prosím vás ne! I když v životě dokážete uspět svojí prací, talentem a vůlí… jako tato paní. Nikdy prosím své kolegy a jejich práci veřejně nedehonestujte,“ měla podle iDnes.cz reagovat. 

Operní diva Andrea Tögel Kalivodová: Mám deprese!

Video se připravuje ...

Pak se ale strhla mela, do které Pecková zatáhla i staré kostlivce ze skříně a osobní záležitosti. „Když si někdo v bulváru musí nutně dokazovat, že něco umí, je to prostě chudák! Nic víc, nic míň. A to, že se na tom sveze zrovna Kalivodová, kterou úplně normálně vyrazili z Národního divadla, to asi zapomněla podotknout, protože to by se teď bulváru moc nehodilo do krámu. A to samý Hůlka. Ať si jdou do světa dokazovat, co umí. Kdo jim v tom brání,“ plivala dál jed. To už bylo ale na Kalivodovou trochu moc, že se začala ohánět předáním věci právním zástupcům a jejich účasti na dalším projednáním. 

Pecková se ale evidentně řídí heslem: Kdo se bojí, nesmí do lesa. „Klidně to žalujte. Máte smůlu. Peču si tak vánoční linecké a představuji si, jak probíhá soud s nesólistkou Národního divadla, která slavnému soudu ve Freiburgu vysvětluje, že s Paroubkem nic neměla a zpívat umí,“ vzkázala jí Pecková na závěr. Inu, tato záležitost bude mít patrně ještě dohru. 

Pěvkyně Andrea Kalivodová: Pod »útokem« vlastních dětí! A manžel by jí ještě přidal

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
24. 11. 2022 • 18:02

Paní Pecková je prima "baba" a to se mi líbí, víc žen by mělo mít prořízlou pusu správným směrem. Bravo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.