Marta Kubišová (80) a její narozeninový koncert: MANÉVRY S DOKTORY V ZÁKULISÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marta Kubišová (80) a její narozeninový koncert: MANÉVRY S DOKTORY V ZÁKULISÍ!

Marta Kubišová po 3 letech veřejně zazpívala Modlitbu pro Martu v pražské Lucerně.
Marta Kubišová po 3 letech veřejně zazpívala Modlitbu pro Martu v pražské Lucerně.  (CNCenter Pavel Machan)

Zařekla se, že kvůli prodělanému infarktu už zpívat nikdy nebude. Marta Kubišová (80) slavila v Lucerně kulatiny a nikdo nečekal, že se nakonec přece jen mikrofonu chopí i sama. Po strop narvanou Lucernou se rozezněl Martin nenapodobitelný erotický hlas a všem v sále okamžitě naskočila husí kůže. I jejímu kardiologovi, který ji hlídal z první řady.

Písně Hej, Jude a Modlitbu pro Martu trojnásobná Zlatá slavice nečekaně zazpívala až na samotném konci Koncertu pro Martu, který se konal na počest jejích 80. narozenin. Marta na něm měla pouze sedět vedle své dcery Kateřiny v první řadě a poslouchat kolegy, jak jí gratulují jejími písněmi.

Nekleplo mě

Slavnostní představení zahájila píseň Dobrodružství s bohem Panem v podání Hany Holišové a Bereniky Kohoutové, které Kubišovou hrály v divadelním recitálu Marta na nádvoří pražského Muzea Kampa. Poté moderátor Václav Kopta uvedl do první řady v hledišti Kubišovou.

Marta Kubišová má vlastní pamětní bankovku: Jde s ní zaplatit?

Video se připravuje ...

Její příchod doprovázely dlouhé ovace vestoje a o jejich ukončení musela požádat sama oslavenkyně. „V tu chvíli jsem si řekla. Je to už teď tak úžasné, že jestli mě neklepne dnes, tak už nikdy,“ usmívá se Marta a dodává: „Ono to potom bylo ale stále víc úžasnější a já se divím, že tu obrovskou radost to moje srdce vydrželo.“

Přestala se hlídat

Ke konci se ale oslavenkyně neudržela a vtrhla nečekaně na pódium. „Aneta Langerová zpívala bravurně Hej, Jude. A já nevím, co to do mě vjelo, najednou jsem vlítla na to pódium, Anetě jsem vyrvala mikrofon a začala zpívat,“ popisovala Aha! zpěvačka a dodala: „Byli jsme jen tak trošinku domluveni, že až nakonec začnou všichni zpívat Modlitbu pro Martu, možná, když se na to budu cítit, se k nim přidám. To já ale taky nějak nedodržela,“ přiznala zpěvačka.

Marta Kubišová: Bylo těžké nastartovat "novou" kariéru?

Video se připravuje ...

Skončilo Hej, Jude a ona se jako první pustila do Modlitby. „Nějak jsem byla tím koncertem tak dojatá, že jsem se přestala hlídat. Ale víte, bylo to takové radostné zase zpívat. Moc jsem si to užila,“ uvedla.



Přečtěte si
Uživatel_5555134
6. 11. 2022 • 22:18

Martička je úžasný fenomén.Přeji jí vše nej, nej.Hlavně zdraví a ještě dlouhá léta šťastného a radostného života.S úctou Milan Vála

doktormediciny
6. 11. 2022 • 17:36

Koho mate na myali prosim

mika
6. 11. 2022 • 10:56

nevím, ale v jejím věku a s jejím chatrným zdravím se stále pohybovat v davech???? Přijde třeba covid a co pak? Na Homolce je víc než doma!!!! Už by měla odpočívat,

Mirka2112
5. 11. 2022 • 11:00

Proč by neměla být neuvěřitelná atmosféra? Přeci paní Martu nebudou pomlouvat v den narozenin....

Jsou to zpěváci, herci.....Pomlouvat budou jen co vyjdou ven..

Mirka2112
5. 11. 2022 • 10:54

Martě přeji hlavně zdravíčko

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.