Trapas Brada Pitta: Nepoznal pilota a hlas formule 1! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Trapas Brada Pitta: Nepoznal pilota a hlas formule 1!

Martin Brundle se marně snaží položit herci otázky ohledně filmu.
Martin Brundle se marně snaží položit herci otázky ohledně filmu. (Foto Reuters, Profimedia.cz, Twitter)

Okruh Amerik v Texasu je od své premiéry v kalendáři formule 1 v roce 2012 místem, kam se pravidelně sjíždí šoubyznysová smetánka. Nejinak tomu bylo i letos, kdy se před startem závodu objevil na startovním roštu herec Brad Pitt (58).

Jenže umělec, který se pyšní údajně velkou láskou k automobilům a motocyklům, solidně pohořel! Jako největší primadona odmítl rozhovor s Martinem Brundlem (63), bývalým pilotem a nyní komentátorem F1, který před startem vždy zpovídá jezdce, členy týmů a zajímavé osobnosti.

Kulový Blesk: Pittovo herecké rozloučení v Bullet Train budí rozpory

Video se připravuje ...

„Ne nadarmo se jim říká Pitt Stop...“ komentoval trefně Brundle, když jej člen Pittovy ochranky chytil za rameno a naznačil mu, ať celebritu dále neobtěžuje. Ve světě F1 se samozřejmě jako pitstop označuje zastávka v boxech... „Brad Pitt chce točit film o F1, a přitom ani nepozná její dvorní hlas,“ vysmáli se na Twitteru fanoušci.

Víte , že...

...Pitt koketoval i s mistrovstvím světa silničních motocyklů? V roce 2015 byl producentem a vypravěčem oceňovaného dokumentárního filmu Až na vrchol o příbězích právě ze světa MotoGP.

Nejslavnější hollywoodské páry: Brad a Jennifer vs. Brad a Angelina

Video se připravuje ...

Pohořel i šéf Applu

Podobně velká vlna kritiky se snesla na šéfa Applu Tima Cooka (61), kterému bylo umožněno odmávat cíl velké ceny. Jenže Cook se tvářil naprosto znuděně, skoro jako by ho taková výsada až obtěžovala. A šachovnicovou vlajku navíc držel stejně elegantně jako pes kost...



Přečtěte si
Lucie
22. 6. 2023 • 16:16

A proč by měl Bradik poznat každý hlas, který ho chudáka osloví a ke všemu zezadu, když mu ani neviděl do tváře ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.