Dokumenty FBI o osudném dnu v letadle Pitta a Jolie: Napadl ji na WC? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Dokumenty FBI o osudném dnu v letadle Pitta a Jolie: Napadl ji na WC?

Brad Pitt žene Angelinu Jolie k soudu
Brad Pitt žene Angelinu Jolie k soudu (Profimedia)

K šokujícím detailům z protokolů FBI o průběhu prudké hádky mezi Angelinou Jolieovou (47) a jejím mužem Bradem Pittem (58) se dostalo několik zámořských médií. Popisují incident v letadle, který byl nejspíš poslední kapkou v poháru hereččiny trpělivosti s manželovými alkoholovými excesy.

Hollywoodské manželství Angeliny a Brada působilo svého času přímo dokonale. V roce 2016 však pár podal žádost o rozvod a spory mezi nimi dosud neutichly. Ba právě naopak! Na veřejnost se dostaly další šokující informace z jejich soukromí, jako třeba detaily drsné hádky na palubě letadla, která proběhla 14. září 2016.

Alkoholem notně posilněnému Pittovi podle Angeliny tehdy ruply nervy a choval se jako nepříčetný! Došlo k slovním i fyzickým potyčkám, které pokračovaly i po příletu do Kalifornie. Tam totiž Angelina manželovi okamžitě oznámila, že s dětmi nejedou domů, ale do hotelu a on jim pak celých 20 minut bránil v opuštění letadla! Šest dní po této události Angelina oznámila, že podává žádost o rozvod.

Angelina Jolie na Ukrajině: Sirény ji vyhnaly prchnout do bezpečí

Video se připravuje ...

Třásl jí hlavou, hrnul se na dítě

Rodinka právě letěla z Francie do USA. Vše prý vypuklo, když spící Angelinu polil Brad pivem a ona se ozvala. Nato ji měl Pitt odstrkat na WC, tam chytit za hlavu a třást s ní! Čtyřikrát udeřil pěstí do stropu letadla a hulákal, že Angelina „rozm*dává celou rodinu!“. „Jsi O. K., mami?“ mělo pípnout některé z dětí. „Ne! Není O. K.! Ničí celou naši rodinu, je šílená!“ řval podle uniklých protokolů Pitt. Na to se mělo jedno z dětí, nejspíš adoptovaný Maddox (tehdy 15) – jméno je ale v protokolech začerněné – na Pitta obořit: „Ne ona, ale ty ničíš rodinu, ty ču*áku!“ A to už měl Pitt skočit i po něm! „Jolie ho zadržela, přičemž utrpěla šrám na zadech a lokti,“ informuje pagesix.com.

Napadla postup FBI!

Brad všechna nařčení popřel a také FBI ho od obvinění očistila – neexistuje jediný důkaz, který by podpořil hereččina tvrzení. Nyní ale vyšlo najevo, že 9. srpna Angelina zprávu FBI anonymně napadla. Stěžovala si hlavně na nedostatek transparentnosti ve vyšetřování.

Angelina Jolie a její dcery na filmovém festivalu v Římě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Lucie
22. 6. 2023 • 16:21

No ono je to vše trochu jinak, pokud někdo sleduje Bradika od začátku jeho života a kariéry.

AHel
8. 3. 2023 • 19:32

Na ní je to na první pohled vidět, že není normální, že není spokojená, uvolněná, přátelská, prostě ledová královna!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.