Když se ze vztahu vytratí láska: Rolins nic Nedvědovi nevyčítá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Když se ze vztahu vytratí láska: Rolins nic Nedvědovi nevyčítá

Rolins a Nedvěd: Má vztah na dálku budoucnost?
Rolins a Nedvěd: Má vztah na dálku budoucnost? (Pavel Mazáč / CNC / Profimedia + Profimedia)

Devětačtyřicetiletá zpěvačka odhalila příčiny krachu svých dosavadních vztahů. Neskončí ovšem Dařina láska s Pavlem Nedvědem (50) dříve nebo později obdobně?

„Většinou se mi stalo, že muži, se kterými jsem byla, přesně to, co na mně milovali, po určité době začali vlastně nesnášet. Přišlo mi to vlastně vtipné. Kroutila jsem hlavou a říkala si, bože, už zase se nám opakuje ten stejný příběh. Vždyť to, kvůli čemu mě miluješ, mi teď vyčítáš," prozradila Dara Rolins v deníku Pravda.sk. Aktuálně ale zpěvačka doufá, že ji se současným partnerem něco podobného nečeká.

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti?

Video se připravuje ...

Pavel Nedvěd coby fotbalový funkcionář italského Juventusu je totiž pracovně "v luftě" také pořád! „Ani já mu nevyčítám, že je v práci v sobotu, v neděli, do páté, do šesté, že je neustále v pohybu, cestuje. Že ho nemám stále za zadkem, stejně jako on nemá za zadkem mě. I když jsou momenty, kdy si voláme a toužíme po sobě a je nám po sobě smutno, umíme s tím žít a pracovat a je to pro nás přirozené," odhalila své nitro Dara. 

Dara Rolins: Proč se převlékla za Gotta? A jak se jí zpívalo s Charlottkou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.