Marešová práskla do stolu! Tohle musí změnit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marešová práskla do stolu! Tohle musí změnit

Monika Marešová
Monika Marešová (Foto Instagram)

Manželka oblíbeného moderátora Leoše Mareše (46), Monika Marešová (41), je štíhlá jako proutek. Ale ani tak není úplně spokojená se svým tělem. Co jí doslova drásá a na čem teď nejvíc maká? 

Marešová vypadá fantasticky, za což svědčí nejen dlouhým procházkám, ale zařadila do své denní rutiny i cvičení. Přece jen má ale jeden problém, se kterým jí nejde hnout. 

„Vždycky je co zlepšovat. Chtěla bych zapracovat na svých nohou. Ty ale nejvíc bolí, dávají nejvíc práce. A také jsou hodně geneticky dané,“ řekla Super.cz Monika.

Jitka Nováčková pro časopis Maminka: V těhotenství jsem si prožila těžké období

Video se připravuje ...

„Kdybych si mohla vybrat nahoře, co bych si mohla změnit, tak bych chtěla jiný kolena. Jsou dva druhy, buď máš takové to krásné jablíčko jako Míša Kociánová a pak jsme my druhé, které kolem jablka mají ještě něco nepěknýho. Já bych vám to nakreslila," pronesla se smíchem Marešová. Ma nápravě se ale pilně pracuje.

Topmodelka Denisa Dvořáková: 16 let na vrcholu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
30. 9. 2022 • 12:28

To chce psychiatra....to snad není možné....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.