Hvězda Troškových Kameňáků Jana Paulová: Šťabajzna v modrém! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Hvězda Troškových Kameňáků Jana Paulová: Šťabajzna v modrém!

Jana Paulová
Jana Paulová  (instagram.com)

Takhle sexy Jana Paulová (67) už dlouho nebyla! Jak sama přiznala, poprvé v životě na sebe oblékla večerní róbu v modré barvě. Ale co víc překvapilo, byl její nadupaný dekolt. Herečka je důkazem toho, že stárnout se dá s grácií a hlavně s úsměvem.

Její rozzářený obličej s vráskami od smíchu je toho důkazem. „Víte, jak bylo to mládí náročný... Čím jsem starší, tím víc sleduju věci z odstupu. Divadlo, setkávání s publikem a kolegy je úžasné, ale omezit svůj život jen na hraní by mi bylo líto... Teď jsem mnohem šťastnější. Paradoxně je pro mě stárnutí příjemnější,“ svěřila Paulová v rozhovoru pro Aha! pro ženy. Ale i ostřílená herečka dokáže překvapit.

Jana Paulová (67) je nadšená babička! Vnučku ale moc často nevídá 

Video se připravuje ...

Při pohledu na její fotku ve velké večerní tiše závidíme účastníkům Karlínského plesu, který moderovala se svým filmovým manželem z Troškových Kameňáků Václavem Vydrou (66). „Ještě nikdy jsem na sobě takovou róbu neměla, tak musím v sobě najít občanskou statečnost v ní vystoupit,“ konstatovala Paulová. Spíš než občanskou statečnost si měla vzít zbrojní pas. Její dekolt byl skutečně odzbrojující.

Rozdováděná Jana Paulová šla z náruče do náruče: Upřímná slova o nevěře!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.