Standa Dolinek: Jsem bisexuál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Standa Dolinek: Jsem bisexuál!

Standa Dolinek se falešným reportérům MTV přiznal, že je bisexuál.
Standa Dolinek se falešným reportérům MTV přiznal, že je bisexuál. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – České celebrity se zase předvedly! Dvojice mladých provokatérů Noisebrothers z internetové televize Stream se na jednom z večírků vydávala za reportéry americké hudební stanice MTV. A to tak přesvědčivě, že jim to všechny české »hvězdy« sežraly a práskaly na sebe neuvěřitelné věci!

„Jsem bisexuál! Spím s holkama i klukama,“ přiznal falešným reportérům MTV bývalý účastník první řady »novácké« pěvecké reality show Česko hledá SuperStar Standa Dolinek (22), který přitom do té doby veškeré spekulace českých novinářů o tom, že není heterosexuál, odmítal. Ještě předtím si ale svou hodně kostrbatou angličtinou postěžoval: „Být popovou hvězdou je v Čechách dost těžký, protože lidi jsou tu složitý!“

Nehezké sexuální přiznání udělal pro MTV i další SuperStar Ali Amiri (28). „Největší nesmysl, jaký jsem si o sobě přečetl? Že jsem spal s jednou pornoherečkou,“ řekl Amiri reportérovi. „A spal?“ zeptal se ho novinář. „Ne s tamtou, o které psali,“ kápl božskou zpěvák. Tím ovšem falešní reportéři ze slavné hudební stanice neskončili. „Brzo bude další díl a tam uvidíte další neuvěřitelné perly, které nám české celebrity v domnění, že jsme z MTV, řekly,“ slibují Noisebrothers.

18.12.2007


MTV - Noisebrothers

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.