Dramatické scény Markéty Stehlíkové v Ulici: Vydírání sebevraždou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dramatické scény Markéty Stehlíkové v Ulici: Vydírání sebevraždou

Manipulace ze strany Jakuba nebrala konce, zoufalost ho přivedla na střechu Telecomu.
Manipulace ze strany Jakuba nebrala konce, zoufalost ho přivedla na střechu Telecomu. (Foto TV Nova)

Vyběhnout 25 pater a odříkat text bez zadýchání, to byla pro herečku Markétu Stehlíkovou (38), která v seriálu Ulice hraje policajtku Karlu Marečkovou, pořádná výzva. Při zásahu u pokusu o sebevraždu spisovatele Jakuba (Jan Mansfeld, 32) jí navíc jde i o život.

Policistka Karla byla kvůli scenáristovi Jakubovi odhodlaná opustit manžela Kryštofa a i s dětmi s ním začít nový život. Jeho sobeckost a sebestřednost Karle ale otevřely oči, když jí oznámil, že ji samotnou sice miluje, ale děti nechce. Manipulace z jeho strany tím však neskončila a do ohrožení se teď kvůli jeho nekončící citové závislosti na Karle dostávají všichni z její rodiny. Jakub nakonec zajde tak daleko, že jí napíše dopis na rozloučenou a začne ji vydírat sebevraždou. Aby dosáhl svého, není ochoten riskovat jen svůj život, ale i ten její.

Vendula z Ulice Anežka Rusevová: Dvacet kilo je dole a už je nechci zpátky

Video se připravuje ...

Dramatická sebevražedná scéna se natáčela v budově bývalého Telecomu na Žižkově, které se přezdívalo Mordor nebo také Štrougalova věž. Herečka Markéta Stehlíková se při natáčení akce policistky Karly překonávala, výšky jí totiž nedělají dobře. „Pětadvacet pater jsem měla vyběhnout co nejrychleji a nemůžu si dovolit u odříkávání textu funět. Byla to první akční scéna Karly, a rovnou pořádné drama,“ řekla Markéta, která roli seriálové policistky bere velmi vážně.

Tento týden v Ulici: Magdy rozchod, Skyler temné tajemství a Gábiny vzpoura

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.