Petr Rychlý o návratu do Ordinace: Vrací se, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Petr Rychlý o návratu do Ordinace: Vrací se, ale...

Petr Rychlý alias Čestmír Mázl se vrací do Ordinace
Petr Rychlý alias Čestmír Mázl se vrací do Ordinace (TV Nova)

Nová sezona Ordinace v růžové zahradě začala nečekaným návratem Petra Rychlého (57) alias Čestmíra Mázla do děje. Sám herec ale tvrdí, že půjde jen o několik dílů, kdy ho fanoušci na obrazovkách znovu uvidí.

Scenáristé nechali postavu doktora Mázla před několika měsíci zmizet v Mexiku během jeho lékařské mise v Latinské Americe. Po únosu drogovým kartelem ho prohlásili za mrtvého. Teď je Mázl zpět, ale... „Je to kvůli příběhu! Alena (Michaela Badinková – pozn. red.) se rozhodne, že už Mázla hledat nebudou a že to v sobě ukončí. Tak se jí zjevuje ve snech jako taková výčitka,“ vysvětlil Rychlý.

Mázl se do ordinace vrátí jako Alenin sen.

Video se připravuje ...

„Musí to být asi šílené, když se někdo někomu ztratí,“ zamyslel se v rozhovoru pro MF DNES. Když mu producenti nabídli, aby se na několik dílů do Ordinace vrátil, vůbec neváhal. „Já s tím nemám problém! Ordinace v růžové zahradě mě představila jako herce. To byla moje záchrana, protože já v té době dělal v televizi jenom zábavu. Jsem loajální člověk, za těch 17 sezon jsme tam všichni přátelé,“ dodal.

Petr Kolář: Exekuce a prodej domu! A Rychlý mlží o útoku mafie

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.