Jan Rosák si k »75« nadělil plastiku: Šel pod kudlu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jan Rosák si k »75« nadělil plastiku: Šel pod kudlu!

Jizvičky pod očima Jan Rosák  nijak neskrývá.
Jizvičky pod očima Jan Rosák nijak neskrývá. (Foto Aha! –Jiří Koťátko)

Ještě před pár lety tvrdil, že o žádnou plastiku nestojí. Dnes je ale už všechno jinak. Viditelné stopy skalpelu pod očima usvědčují Jana Rosáka (75) z nedávné z operace dolních víček. Nadělil si snad plastiku ke svým půlkulatinám?

„Dobré jídlo, pohyb, jasná mysl. To je základ, aby člověk vypadal dobře. Navíc mně je šestašedesát a už se nepotřebuji s nikým předhánět. Jsem dědeček, tak bych měl jako dědeček prostě i vypadat,“ tvrdil moderátor Videostopu před devíti lety. Přesně před týdnem oslavil 75. narozeniny a plastická operace by mohla být jedním z dárků, který si k nim dopřál.

Byla to nutnost

Pravda je ale úplně jiná. „Na operaci jsem šel na doporučení lékařů,“ řekl Aha! sám Rosák. „Hlavně proto, abych lépe viděl,“ upřesnil. Operace, kterou absolvoval v lokální anestezii, proběhla a dopadla podle jeho slov na výbornou. „Cítím se skvěle,“ prohlásil moderátor a z jeho hlasu bylo slyšet, že tomu tak opravdu je.

Jan Rosák o Vánocích: Dárky už moc nekupujeme, leze to do peněz!

Video se připravuje ...

Dioptrie k dobru

Podle lékařů může operace dolních víček zlepšit zrak až o jednu dioptrii. „Tak to ještě nevím... Je to teprve týden, tak těžko něco říct. Hojení ale probíhá bez komplikací,“ pochvaloval si. „V každém případě se těším, že uvidím lépe na texty,“ dodal potěšeně. Na mysli měl texty k muzikálu Janka Ledeckého (60) Vánoční zázrak, který se k divákům vrací koncem roku.

Není z chlapů jediný

Plastiku obojích víček podstoupil v minulých letech exprezident Václav Klaus (81). Upravená horní víčka mají bývalý premiér Andrej Babiš (67), hitmaker Michal David (62) či herec Jiří Langmajer (56).

Operace pomůže

Váčky pod očima vznikají proto, že oči jsou v kostěné očnici chráněny před otřesy a poškozením vrstvou tuku. S věkem okolní vazivo povoluje a tuk klesá pod oko. Plastická operace je potom nejúčinnějším způsobem, jak se tohoto kosmetického defektu zbavit.

Státní pohřeb Žbirky nebude?! A žena Rosáka má covid po 3. očkování!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.