Taclíkova partnerka ze StarDance: Hrozilo, že přijde o vlasy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Taclíkova partnerka ze StarDance Martina: Hrozilo, že přijde o vlasy

Taclíka dokázala vyhecovat a lidé je milovali.
Taclíka dokázala vyhecovat a lidé je milovali. (archiv Blesku)

Vzpomínáte? Vnadná tanečnice Martina Marková (30) po boku herce Marka Taclíka (49) v oblíbené taneční soutěži jen zářila. StarDance jí tehdy pomohla zpět do záře reflektorů po návratu ze zahraničí. Co teď? Po sedmi letech od soutěže? Díky celkové razantní změně je nyní víc sexy než kdy dřív.

Diváci si pamatují Martinu z oblíbené taneční soutěže, partnera jí tehdy dělal Marek Taclík, ale poznali byste ji dnes? Kráska dramaticky změnila vzhled. Hlavně barvu vlasů. „Pro mě je hodně přitažlivý jakýkoli extrém, takže jsem z černé chtěla jít na bílou.“ A protože na to tehdy velmi spěchala, mohla také skončit bez vlasů. I když ani to by prý nevadilo... „Plešatá jsem ještě nebyla, v podstatě by to splnilo účel, protože by to byl extrém taky,“ řekla bez váhání. Naštěstí se obavy nepotvrdily a »hříva« zůstala na krásné hlavince.

Sexy Taclíkova tanečnice otevřeně: StarDance ji vytáhlo ze dna! A bude se vdávat?

Video se připravuje ...

ZPĚT NA VÝSLUNÍ

„Soutěžně už jsem byla v důchodu. Pořad mi pomohl po návratu do Čech, mnoho lidí se dozvědělo, že jsem zpět. Zájem o taneční lekce se mnou najednou rapidně vzrostl.“ Nyní se kráska už především věnuje fitness a focení, i když spolupráci s modelingovými agenturami se zatím vyhýbá. „Cítím se dobře sama sebou hlavně tehdy, když je za foťákem můj partner Jakub,“ přiznala. Aha! poskytla nové exkluzivní snímky. Parádní figura, pořád v kondici. Jako tanečnice měla kilo dvě navrch, dnes ji spíš než na parketu uvidíte v posilovně. Proto je vyrýsovaná, sexy.

MÁM NA SEBE BIČ

Kromě fitness se zaměřila i na návrhy sportovního oblečení a vymýšlí si svůj vzhled u focení. „Baví mě si sem tam udělat styling i pro sebe. Zavřu oči a vidím celý image.“ Jak si ale bývalá tanečnice udržuje štíhlou a vyrýsovanou postavu? „Mám na sebe bič, nějaké představy mě drží pěkně v lati a fotky jsou vždy dobrá zpětná vazba,“ doplnila pětinásobná mistryně České republiky v latinskoamerických tancích.

Tanečník Marek Dědík: Do další StarDance by šel hned, ale už ne na parket!

Video se připravuje ...

Kariéra v Rusku

V roce 2006 absolvovala přípravu na baletní konzervatoř v Praze. Tři roky trénovala v Rusku. Účastnila se tanečních soutěží po celém světě, kde také školila taneční adepty a působila jako rozhodčí. Tanci se věnoval rovněž bratr, rodiče je oba drželi zkrátka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.