Tatiana Drexler (59): Kšeft snů v německé »StarDance« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Tatiana Drexler (59): Kšeft snů v německé »StarDance«

Tatiana Drexler
Tatiana Drexler (Foto ČT, Facebook.com, ara)

V Německu sice žije už od roku 1987, avšak až nyní tam porotkyni StarDance Tatianu Drexler (59) poznaly miliony televizních diváků! Zasedla totiž v porotě finále německé Let’s Dance, což je obdoba naší taneční show. To vše jí přineslo neskutečnou reklamu!

Na finále do Kolína nad Rýnem, které nejen v Německu, ale i v Rakousku a Švýcarsku sledovalo přes 10 milionů lidí, ji pozval její blízký kamarád. Přesněji řečeno – velká německá i slovenská hvězda, původem kubánský choreograf a tanečník Jorge Gonzáles (54).

Mirai o konci ve StarDance: Mrzelo mě to, cítil jsem, že to nejlepší mám před sebou

Video se připravuje ...

„Velice mne tou nabídkou potěšil, a tak jsem se ráda ke kolegům do poroty připojila,“ svěřila deníku Aha! Tatiana, žijící jinak v Hannoveru. Jaký honorář dostala od německé televize RTL, což je něco jako naše TV Nova, si porotkyně nechala pro sebe. Reklamu, kterou díky tomu má, by si ale rozhodně nikdy z vlastních úspor zaplatit nemohla. Novináři přítomní v sále se mohli po skončení přímého přenosu přetrhnout, aby s temperamentní Tatianou udělali rozhovor.

Září i na Slovensku

Hned na startu roku zasedla Tatiana v dalším ročníku slovenské Let’s Dance, kterou vyhrál herec Ján Koleník (42). V české StarDance ji uvidíme až příští rok na podzim, letos Česká televize populární show vysílat nebude.

Změna finále Stardance, promyšlený tah ČT? A Rolins o vztahu s Nedvědem

Video se připravuje ...

Kubánec z Východu

Tatiana svému kamarádovi Jorgemu vysekla v přímém přenosu poklonu. „Je to neskutečný Slovák. I přes své dokonalé studijní výsledky zná všechny hospody a diskotéky mezi Bratislavou a Žilinou od roku 1984 dodnes,“ smála se.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.