Matušková (73) letí do Česka: ZÁSADNÍ JEDNÁNÍ S RODINOU WALDY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Matušková (73) letí do Česka: ZÁSADNÍ JEDNÁNÍ S RODINOU WALDY!

Vdova po Matuškovi (†76) Olga: Stmelí rodinu Slavíka z Madridu?!
Vdova po Matuškovi (†76) Olga: Stmelí rodinu Slavíka z Madridu?! (michal Protivanský, Martin Sekanina, David Kundrát, archiv)

Do Prahy letí Olga Matušková (73) z Floridy s malou dušičkou. Nejenom že si letenky zakoupila na 11. září, kdy teroristé zničili letadly newyorská Dvojčata. Přiletí ale poprvé i jako opět vdaná paní a dala si za cíl po letech dát zase dohromady rodinu Waldemara Matušky (†76).

Není 11. září opravdu zakleté a doletí v pohodě? Přijmou fanoušci Slavíka z Madridu jejího druhého manžela a bývalého provozního ředitele Semaforu Jiřího Plannera (87)? A podaří se jí na oslavě nedožitých 90 let Slavíka z Madridu stmelit jeho rodinu? O to všechno má teď Olga obavy. „Jsem dost napjatá, mám nervy,“ přiznala také Aha! Olina s tím, že do Prahy dorazí samozřejmě i její syn Waldemar Matuška jr. (45).

Koncert k jubileu

V Divadle Broadway se totiž 16. září koná vzpomínkový koncert na Waldemara Matušku a Olga si vroucně přeje, aby tam byla pohromadě celá zpěvákova rodina. „A já bych tak moc ráda, aby na tu slávu do divadla přišel i Waldův syn z prvního manželství Mirek, jeho syn Matěj a vnuk Jáchym s maminkou. Vždyť jsme se naposledy viděli před devíti lety na křtu Waldovy knihy,“ přiznala Aha! Olina.

Olga Matušková poslala pozdrav z Floridy:

Video se připravuje ...

„To byla zrovna Jana Stryková těhotná a já od té doby Waldovo pravnouče Jáchyma viděla jen jednou,“ dodala s tím, že s Mirkem Matuškou (68), který žije v Hamburku, už hovořila. „Řekl mi, že dorazí i s ostatními, tak se vážně moc těším. A Waldík jakbysmet,“ komentovala Olga. 

Budou i synové

Dá se tedy předpokládat, že na oslavě zpěvákových nedožitých devadesátin v Divadle Broadway se objeví i jeho syn Mirek se svým potomkem, zvukařem Matějem Matuškou (42) a jeho synkem Jáchymem Matuškou (8), jehož maminkou je herečka Jana Stryková (43). „To bych si opravdu moc přála i za Waldemara. Bylo to jeho přání, abychom se přátelili, tak snad mu tu radost uděláme,“ doufá vdova Olga, ve které je teď prý opravdu malá dušička.

Skandál hvězdy Plačkové: Pustí ji na svobodu? A Matušková se vdala

Video se připravuje ...

Azyl u Kodeta

Jinak se se synem a manželem, zpěvákovým velkým kamarádem a Waldíkovým kmotrem, ubytuje u kamaráda, malíře Kristiana Kodeta (74, na snímku). „Moc se s Waldíkem na všechno a všechny těšíme. Neustále mě ohlasy Waldových fanoušků utvrzují v tom, že je nenahraditelný. Na koncertě rozhodně zazní jeho hity, které hravě vystačí na celý večer. Jen se bojím, že nám oběma tam bude Walda moc chybět,” říká Matušková, která se kromě jiného samozřejmě chopí i mikrofonu, a dokonce zapěje i její syn.

 



Přečtěte si
okolo
15. 8. 2022 • 07:19

Že ji není hanba

evi nato
13. 8. 2022 • 21:01

ello, až se vám v mozku rozjasní, tak se budete teprve divit, jaké blbosti píšete! Vy jste ani nepochopila, že píši vše v ironii, jste fakt stará pomatená chudinka! Ale víte, co je nejhorší? Že vy urážíte pana Matušku, děláte z něho chudáka, který se nezmohl ani na slovo a dělal, co chtěla Blechová!!! Matuška byl frajer a dosti rázný muž a vy z něho děláte "blbečka", který si vzal někoho, koho nechtěl! Ženská, takový potpantoflák je zřejmě ten váš (pokud nějakého vůbec máte) ale rozhodně ne Matuška. Jediná pravda kterou píšete, je ta, že lidé si to opravdu pamatují, ale naprosto jinak, než plkáte vy No, nic si z toho nedělejte, klidně spěte a nemyslete na to, že vaše mysl je poněkud už pomatená. Hezký večer vám přeji.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.