Pilarová by slavila 83. narozeniny: Dojemný dárek od manžela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Pilarová by slavila 83. narozeniny: Dojemný dárek od manžela

Eva Pilarová a Jan Kolomazník
Eva Pilarová a Jan Kolomazník (M. Přibyl, M Hykl, archiv)

Kdyby byla legendární zpěvačka Eva Pilarová mezi námi, oslavila by dnes 83. narozeniny. Od manžela, Jana Kolomazníka, dodatečně dostala dárek, který si vždycky přála. 

Kromě toho, že byla Pilarová skvělá zpěvačka, věnovala se také fotografii. Dokonce měla jednu výstavu za druhou. Jejím přáním bylo uspořádat jich rovnou stovku. Toho se však nedožila.

Tento závazek se ale za ni rozhodl splnit její manžel, Jan Kolomazník. Lesní ateliér Kuba v Kersku přichystal speciální expozici. „Přáním Evy Pilarové bylo, uspořádat výstavu s číslem 100. Pouhé tři výstavy za jejího bohatého uměleckého života ji k této číslovce chyběly. Proto se rozhodl manžel Evy Pilarové, Jan Kolomazník, tyto výstavy uspořádat a splnit své manželce toto přání,“ vyvěsili pořadatelé na oficiální stránky ateliéru. Výstava je přístupná veřejnosti denně, s výjimkou pondělí, od 10 do 17 hodin.

Vdovec po Pilarové prodává milovanou chalupu. A Janda otevřeně o infarktu

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.