Batgirl do kin nemůže! Taková je to slátanina... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Batgirl do kin nemůže! Taková je to slátanina...

Batgirl se do kin nedostane
Batgirl se do kin nedostane (Warner Bros)

Takový krok se ve filmovém světě jen tak nevidí. Studio Warner Bros. se rozhodlo hodit do koše již natočený film Batgirl, a tedy již proinvestovaných 90 milionů dolarů, v přepočtu skoro 2,2 miliardy korun!

Film Batgirl se nacházel již ve fázi postprodukce, tedy finálního dolaďování střihu, zvuku a efektů. Do kin jej ale nakonec vůbec nepošlou! „Rozhodnutí nevydat Batgirl odráží strategický posun našeho vedení v souvislosti s vesmírem komiksových hrdinů nakladatelství DC,“ tvrdí tiskový zpráva, jenže podle zákulisních zdrojů šlo čistě jen o nedostatečnou kvalitu filmu.

Od prvního traileru bylo jasné, k čemu The Batman míří. Ale ani po zhlédnutí filmu není úplně jasné, jestli tam dorazil.

Video se připravuje ...

V hlavní superhrdinské roli se představila relativně neznámá Leslie Graceová (27), kterou srážel levně vypadající kostým. A příliš parády prý neudělal ani Michael Keaton (70) jako navrátivší se Batman z 90. let, který dostal jen minimum prostoru. Přitom byl prý tím nejlepším, co snímek nabízel!

Návrat »Batfflecka «

Kdo se naopak do vesmíru DC pod hlavičkou studia Warner Bros. jako Batman vrací, je Ben Affleck (49). Ten se poprvé v kostýmu netopýřího muže objevil v roce 2016, od fanoušků se ale vřelého přijetí nedočkal. A tak roli nakonec přenechal Robertu Pattinsonovi (36).

Blesk Podcast: Pattinson je ubrečený Bruce Wayne. Nový Batman se vrátil k temné detektivce

Video se připravuje ...

Teď se ale Affleck objeví v Aquamanovi 2, což na Instagramu společnou fotkou z natáčení odhalil kolega Jason Momoa (43). Mimochodem, pokud v tom máte chaos, nejste jediní. Studio skutečně tápe a za posledních několik let už představilo celou škálu Batmanů z různých časových období, ztvárněných různými herci...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.