Nezvladatelný princ George? Svědectví blízké osoby královské rodiny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Nezvladatelný princ George? Svědectví blízké osoby královské rodiny

Princ George údajně už ví, že se jednou stane králem Británie.
Princ George údajně už ví, že se jednou stane králem Británie. (profimedia, archiv)

Ačkoli roste pro královský trůn, zatím je to klučina, který si na královské manýry rozhodně nepotrpí. Princ George, který nedávno oslavil deváté narozeniny, umí být pěkný raubíř, což dokazují záběry z několika společenských událostí. O jeho chování se nyní rozpovídala nejlepší kamarádka princezny Diany (†36).

Princ George je nyní ve věku, kdy se mezi vrstevníky až tolik nenosí poslouchat starší. Naneštěstí pro malého prince má však královská rodina zásady, které se musí dodržovat, stůj co stůj. Pro chlapce, který by raději lítal venku, než aby mával na lidi z kočáru, to je poměrně náročné období. Držet jeho emoce na uzdě tak není nic snadného.

Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi

Video se připravuje ...

Jak informoval web eXtra.cz, zavítal letos princ George na finále Wimbledonu. Pro dospělého diváka je to velký zážitek, pro devítiletého chlapce již tolik ne, zvláště když byl oděný do tmavě modrého obleku, v němž mu v horku, které Velkou Británii nyní sužuje, nemohlo být vůbec příjemně. Královské předpisy jsou však královské předpisy. Když se ovšem dítěti něco nelíbí, dává to najevo i jinak než slovy. Fotografové zachytili malého George během častého nespokojeného šklebení, jímž naznačoval, jak se patrně cítí.

Zvídaví princové George a Louis a princeznička Charlotte se ptají přírodovědce Davida Attenborougha na zvířátka.

Video se připravuje ...

Vinit ale malého chlapce z toho, že se při oficiálních událostech, na kterých královská rodina nesmí chybět, necítí dobře, by bylo nespravedlivé. Lidé se naopak jeho grimasami baví, což dokazuje i komentář nejlepší kamarádky princezny Diany. „On je úžasný. Je velmi zábavný, ale i vztahovačný a drzý, bože, Diana by ho tak moc milovala. Je to pro všechny srdcervoucí, že už tu není,“ posteskla si Julia Samuelová, jak napsal výše zmíněný web.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.