Muzikálová zpěvačka Kamila Nývltová: Místo svatby rozchod | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Muzikálová zpěvačka Kamila Nývltová: Místo svatby rozchod

Kamila a Pepa se rozešli
Kamila a Pepa se rozešli (foto instagram)

Po pěti letech je zase sama. Kamila Nývltová (33) před časem přiznala, že rodina tlačí na jejího přítele Pepu, aby ji požádal o ruku. Zásnubního prstenu se ale bohužel muzikálová Kleopatra od fitness trenéra už nedočká...

Loni v září odletěla Kamila s Pepou do Říma na romantický pobyt a okolí mělo jasno – budou zásnuby na Španělských schodech. „K ničemu nedošlo. Pepa tvrdí, že to udělá tehdy, až to nikdo nebude čekat. Ale abych se někdy dočkala,“ svěřila Aha! před časem zpěvačka. Nakonec se opravdu nedočkala.

Kamila Nývltová z pódií k troubě! Pečení jí vydělává víc než zpěv, upeče i půl tuny cukroví na Vánoce

Video se připravuje ...

„Rozešli jsme se, protože každý chtěl od života něco jiného, ale je to pro oba lepší. Rozchod proběhl v klidu, každý teď jdeme svojí vlastní cestou,“ napsala Kamila v SMS. Dvojice si přitom před časem pořídila společného pejska, fenku Emily, jenž zůstává u zpěvačky. Na nějaké smutnění nemá ale Kamila naštěstí čas. Momentálně jezdí s muzikálem Kleopatra po českých hradech a zámcích.

Kamila Nývltová přiznala: Rodina tlačí na mého přítele, aby se už vyjádřil!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.