Haló, tady Jágr! Chcete mě? VETERÁN PŘES INZERÁT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Haló, tady Jágr! Chcete mě? VETERÁN PŘES INZERÁT

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Foto Aha! – D. Kundrát, M. Hykl, ara)

Zlaté stránky jako na začátku hvězdné kariéry použít nemusel. Jaromíru Jágrovi (50) stačilo pověsit vtipný inzerát na sociální sítě – a hokejový svět se při obchodování s hráči NHL baví.

„Taky jsem volný, znovu. 192 centimetrů, 120 kilo. Pomalý, ale silné a šikovné ruce,“ oslovil »Džegr« přes internet generální manažery zámořských klubů. „Můžu nabídnout zkušenosti a rád hraju jen domácí zápasy. Zavolejte kdykoliv,“ doplnilo legendární číslo 68. Jágr je s 1921 body nejproduktivnějším Evropanem v dějinách kanadsko-americké ligy, v Pittsburghu získal dvakrát Stanley Cup a naposledy oblékl na Silvestra 2017 dres Calgary.

Jágr představil vlastní značku. Mluvil o bronzu z MS i kladenském zimáku

Video se připravuje ...

Jestli teď olympijský šampion z Nagana na základě inzerátu z legrace sežene práci? Ozve se někdo? Byl by to zázrak, navíc někteří by možná volali ještě na pevnou linku do Hnidous. Proto Jaromír coby majitel extraligových Rytířů připojil ještě serióznější poptávku: „Hledám do Kladna obránce.“ Padesátiletý humorista Jágr pak (opět napůl vážně) oznámil, že začíná trénovat na ledě. Co kdyby náhodou…

Krásná přítelkyně Jágra Dominika Branišová: Jarda mi dal zákaz a dítě až za rok!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.