Hejdová to pěkně schytala! Peníze jsou ale peníze | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Hejdová to pěkně schytala! Peníze jsou ale peníze

.
(CNC)

Moderátorka Zorka Hejdová (31) patřila mezi nejoblíbenější známé osobnosti působící na Instagramu a její profil bavil statisíce lidí. Svým nedávným příspěvkem si pod sebou ale podřezala větev. Její sledující na ní nenechali nit suchou a kritika se valila ze všech stran. Co to Zorka provedla?

Sociální sítě a reklamy, to už k sobě zkrátka patří. Pokud má být ale reklama efektivní, musí ji influencer umět správně podat. To se Hejdové příliš nepovedlo. Fanynky se jí v posledních dnech hodně ptaly, co dělá pro to, aby si udržela tak krásně štíhlou postavu. Zorka se rozhodla všem hromadně odpovědět. Ženy očekávaly rady ohledně zdravého jídelníčku a pohybu ale dočkaly se reklamního spotu.

Zorka a Mirek Hejdovi: V Las Vegas jsme v kasinu prohráli balík!

Video se připravuje ...

„Jediné, co za poslední měsíce dělám, je to, že používám produkty na podporu hubnutí, nakopávače a zrychlovače metabolismu. Jsou plné patentovaných přírodních složek a fungují skvěle,“ prohlásila Hejdová a už byl oheň na střeše. „Takže můžu jíst, co chci, a budu hubnout?“ zasmála se v komentářích jedna ze sledujících. „Už pár století funguje na hubnutí pohyb,“ poučila Zorku další.

„Zorka mě zklamala. Chápu, že peníze jsou peníze, ale propagovat tyhle věci? Její profil mě moc bavil, ale teď už je z něj spíše jen reklamní blok,“ okomentovala další rozzlobená fanynka. Jak si tohle Zorka u lidí vyžehlí, to je ve hvězdách.

Podcast Maminka: Zorka Hejdová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.