Nový kšeft pro Asterovou, ale ... Problémy s mluvením! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Nový kšeft pro Asterovou, ale ... Problémy s mluvením!

Jitka Asterová
Jitka Asterová (profimedia)

V poslední době si zahrála v televizní minisérii Marie Terezie nebo v seriálu ZOO. Fanoušci ji teď ale můžou slyšet i v rozhlasovém éteru. Jitka Asterová (62) totiž dostala nový, zajímavý kšeft.

Na Českém rozhlase Dvojka nyní každý všední den moderuje pořad Byl jednou jeden rok, v rámci kterého mluví o událostech vybraného roku a k tomu hraje klíčové hity z daného období.

Velká proměna Jitky Asterové (62): Po roční pandemii je z ní jiná žena!

Video se připravuje ...

„Miluju práci za mikrofonem. Jsem moc ráda, že jsem se za něj mohla vrátit,“ svěřila nám Jitka. Ta v minulosti devět let moderovala třaskavý polední pořad Sexy život na Frekvenci 1. „Tam jsem si všechny technické záležitosti odbavovala sama, v rozhlase to dělají pověření kolegové a já jen mluvím. Takže tahle práce je rozhodně klidnější,“ popsala.

A zatímco na komerční stanici byla zvyklá, že se musí vejít do stopáže, a proto občas mluvila až moc rychle, ve veřejnoprávním rozhlase je to jinak. „Pořád mi říkají: Mluv pomalu, je čas! Je to pro mě velká změna,“ doplnila herečka a moderátorka, která před několika dny uváděla narozeninový koncert Heleny Vondráčkové (75) v pražské Lucerně.

Finková s Pogodovou dostaly padáka v Rozhlase! Asterová to ustála

Video se připravuje ...

Na turné

Na šňůru se zábavnou talk show nazvanou Sirény na cestách teď Jitka vyráží společně s kolegyněmi Sandrou Pogodovou (47) a Lindou Finkovou (54). „Moc se na to těšíme, už jsme si spolupráci vyzkoušely za rozhlasovým mikrofonem,“ svěřila.



Přečtěte si
zuzakirsch
6. 7. 2022 • 18:00

Do rádia jsou hezký dost.

konvalinka34
6. 7. 2022 • 12:17

Projev těchto 3 žen byl jako kbelík špíny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.