Trapas na třetí: Tohle mohlo Jáklovi zlomit vaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Trapas na třetí: Tohle mohlo Jáklovi zlomit vaz!

Režisér Petr Jákl
Režisér Petr Jákl (Zbyněk Pecák)

Není pochyb o tom, že se má bývalá rosnička Romana Jákl Vítová (47) po boku Petra Jákla (48) jako princezna. Jáklovi (48) se totiž výjimečně daří. Aktuálně v Hollywoodu spoluprodukuje několik filmových snímků a připravuje se také na uvedení velkolepého snímku Jan Žižka. Za manželku na rande ale neplatil. Proč?

Kouzlo nechtěného vám může přihrát pořádný trapas, na který se jen tak nezapomene. Tento se Jáklovi musel dost špatně vysvětlovat. Stal se mu totiž hned třikrát po sobě a ještě se ženou, o kterou tak vehementně usiloval. 

„Pozval jsem ji na večeři, ona mě pak ale odmítala, nevím proč. Možná proto, že jsem si na tu večeři nevzal peněženku a musela to za mě zaplatit,“ prozradil Jákl se smíchem v show 7 pádů Honzy Dědka. Jákl se ale odbít nenechal. „Pozval jsem ji znovu na večeři a zapomněl peněženku," popsal nepříjemnou událost. Podruhé už se to hůř kouše. Ale co potom potřetí? Producent totiž přiznal, že další rande se to stalo znova. 

Petr Jákl a jeho Žižka za půl miliardy: Kdybych si připustil problémy, zbláznil bych se

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
21. 6. 2022 • 15:54

...že by zaútočil Alzhaimer

pravlast
21. 6. 2022 • 12:54

Mohlo to být naopak a on prostě zjistil že slečna nemá hluboko do kapsy a stojí jí za to aby zaplatila i další večeři.Asi ten zisk převýšil riziko drobné ztráty.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.