Magda Malá do toho praštila ale... ODDĚLENÁ DOMÁCNOST! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Magda Malá do toho praštila ale... ODDĚLENÁ DOMÁCNOST!

Magda Malá je vdaná paní
Magda Malá je vdaná paní (Archiv Blesku)

Nikdy neříkej nikdy, říká se. I zpěvačka Magda Malá (54) nakonec změnila na manželství názor a po pěti letech vztahu řekla svému partnerovi Jaroslavu Podsedníkovi »ano«. Jenže má to háček! Manželé spolu nebydlí. 

Na pravou lásku se vyplatí si počkat. Magda Malá ji potkala těsně před padesátkou. A po pár letech do toho praštila, a to i přesto, že měla celý život na řinčení svatebních zvonů jasný názor. „Celý život jsem razila zásadu, že svatba není potřeba. A když mě o ruku žádali mí bývalí partneři, vždycky jsem je odmítla. Vnímala jsem to tak, že papír chci maximálně tak na psa, ne pro vztah. Ale jak už to tak chodí, člověk míní, život mění, a i mně se na manželství přirozeně proměnil názor,“ vysvětlila pro Super.cz čerstvě vdaná paní. 

Magda Malá zhubla více než 10 kg! Jak to dokázala?

Video se připravuje ...

Se současným manželem věří, že jí to vydrží. Už mají oba dost zkušeností na to, aby ke vztahu dokázali přistupovat s patřičnou péčí. „Je to díky věku i tomu, že známe navzájem své největší chyby a už se asi nemáme vzájemně jak negativně překvapit," míní majitelka hlasu jako zvon. Svatbě navíc předcházela šestiletá prověrka. „Bereme se dávno po fázi největšího zamilování, které zaslepuje, a to je podle mě jedině dobře,“ svěřila se také. 

Jediné, co je na celém jejich manželství trochu netypické je fakt, že pár spolu nebydlí ve společné domácnosti. „Asi i to je dáno věkem a tím, že máme každý už dlouho vybudované své vlastní zázemí," vysvětlila Malá. Do budoucna se prý ale plánují sestěhovat. 

Kouzelná chalupa Magdy Malé

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.