Zagorová k 30. výročí svatby růže nedostane: Přísný zákaz lékařů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zagorová k 30. výročí svatby růže nedostane: Přísný zákaz lékařů!

Hana Zagorová a Štefan Margita
Hana Zagorová a Štefan Margita (Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek)

Štefan Margita (65) je smutný. V pondělí slaví s Hankou Zagorovou (75) 30 let od svatby, a tak chtěl zpěvačku překvapit v nemocnici velkou kyticí. Od lékařů dostal jeho nápad ale přísný zákaz.

Hanka totiž už týden leží po kolapsu v pražském Ústavu hematologie a krevní transfuze a tam jsou bohužel řezané květiny zakázány. Mohly by být možným zdrojem infekce. „Chtěl jsem Hance udělat radost symbolickým pugétem třiceti růží, které zbožňuje. Tak mám smůlu. Ještěže jsem se paní doktorky dopředu zeptal,“ řekl Aha! Margita. Teď si pěvec láme hlavu, čím Hanku k výročí obdaruje. „Musím něco vymyslet,“ komentuje Štefan, který za svou Haničkou Písničkou chodí i několikrát denně. „Byl bych moc rád, kdybych už měl v pondělí Hanku doma, ale asi se mi to nepodaří,“ přemítá Margita, který kvůli zpěvačce zrušil veškeré své pracovní povinnosti až do srpna.

Hana Zagorová otevřeně: Další nemoc si vybírá svou daň!

Video se připravuje ...

To má vystupovat v londýnské Královské opeře a tohle zatím nechává otevřené. „Teď prostě budu pouze a jedině s Hankou a všechno se bude řídit jí,“ rozhodl se Margita. V kalendáři si nepřeškrtl pouze 13. června, kdy má s Lucií Borhyovou (44) pokřtít nové cédéčko Loutka devátá svému příteli a kolegovi Michalu Kindlovi (44), se kterým má za sebou veleúspěšné turné. „Udělám to jedině, když mi to Hanka dovolí,“ pousmál se operní pěvec s tím, že kdyby měl už manželku doma a dostal by k roli kmotra „svolení“, tak by samozřejmě ani tu malou chvilku zpěvačka doma sama nebyla. 

Hanka Zagorová se po čase ukázala: Tvůrcům svého muzikálu poslal vzkaz!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
4. 6. 2022 • 11:31

Nejde o ten pugét květin....spíše o to aby jí vysvětlil, že se dá tzv. dožít v klidu bez těch koncertů a slávy....prostě stařenka jako miliony jiných žen

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.