Leo Dicaprio na pláži s Camilou Morroneovou: Líbal děvče i psa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Leo Dicaprio na pláži s Camilou Morroneovou: Líbal děvče i psa!

Leo i Camila se toulali po pláži, jaká to romantika…
Leo i Camila se toulali po pláži, jaká to romantika… (Foto Profimedia.cz, ara)

Páni, to je ale mazel! Kdo by čekal, že se starý mládenec Leonardo DiCaprio (47) takhle rozněžní? Věčně proháněl modelky, randil se všemi slavnými, na jaké jen vzpomenete, ale teď, zdá se, je konečně zamilovaný jako študent.

Oscarový hezoun Leo si hýčkal a rozmazloval svoji milou na pláži v Malibu, jako by zrovna hrál největšího milovníka. Modelku a hereckou hvězdičku Camilu Morroneovou (24) objímal, hladil, pusinkoval a nakonec jí pár sladkých polibků vtiskl i na čelo. Slunce krásně svítilo, opíralo se do písku, moře hučelo a vlahý vánek vybízel k něžnému dovádění. Zamilovaný páreček se vydal venčit jejich huskyho, kterého Leo adoptoval na začátku pandemie. Aby mu to nebylo líto, dostal i chlupáč od Lea pár pusinek. A také na čelo. A jednu dokonce na čumák! Mimochodem, jejich čtyřnohý společník se jmenuje Jack podle postavy, kterou ztvárnil herec v megahitu Jamese Camerona (67) Titanic z roku 1997. Pár, který nejprve tři roky tajil svůj vztah, ale teď slaví už sedmé výročí, se nakonec rozdováděl a skončil ve vlnách. On už mluví o rodině. Konečně! Ona se raději nevyjadřuje….

Meryl Streep: Poslední klasická hollywoodská herečka?

Video se připravuje ...

Hraje od patnácti

Rodačka z Los Angeles a dcera argentinských herců Maxima Morronea a Lucily Soláové se kromě modelingu objevuje i ve filmech, například v akčním thrilleru Přání smrti z roku 2018 po boku Bruce Willise (67). Debutovala ve snímku Jamese Franka Bukowski (2013). Na její výchově se podílel i slavný otčím Al Pacino (82), se kterým maminka dlouho žila.

Jeho slavné ex…

Leo má slabost pro krásné ženy: randil mimo jiné s izraelskou modelkou Bar Refaeli (36), brazilskou modelkou Gisele Bündchenovou (41) nebo dánskou modelkou Ninou Agdalovou (30), dále také s herečkami Kelly Rohrbachovou (32) či Blake Livelyovou (34). Zajímavé je, že všechny byly vesměs blonďaté či odbarvené, ale až Camila je brunetka.

Bruce Willis pověsil herectví na hřebík kvůli vážné nemoci mozku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.