Jelínek z Luneticu neboural poprvé: Popálená přítelkyně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jelínek z Luneticu neboural poprvé: Popálená přítelkyně!

Zleva Martin Kocián, Vašek Jelínek, David Škach (vzadu) a Aleš Lehký.
Zleva Martin Kocián, Vašek Jelínek, David Škach (vzadu) a Aleš Lehký. (Universal music)

Cesta Vaška Jelínka (43) z koncertu Leoše Mareše (46) skončila před pár dny obrovskou tragédií. Pod koly jeho vozu skončil chodec! Ten svým zraněním bohužel podlehl. To bohužel ale není jediné drama, které muzikant za volantem musel zažít.

Ke střetu chodce s osobním automobilem, který řídil zpěvák kapely Lunetic Vašek Jelínek, došlo na dálnici D 10 směrem na Trutnov. Ke srážce došlo v Mladé Boleslavi. 

„Vina určitě není na Vaškovi, chodec přebíhal dálnici! Byl jsem s ním při oživování a střídal ho. Deset minut oživoval chodce, který srážkou přišel i o nohu. Vašek udělal vše, co se dalo pro záchranu jeho života do příjezdu záchranky," sdělil k incidentu svědek, který byl přítomný na místě nehody. Celou nešťastnou událost nyní vyšetřuje policie. 

Lunetic slavili 20 let: Už jsou zase čtyři, ale... Kocián zapomněl texty!

Video se připravuje ...

Frontman kdysi tak populární skupiny Lunetic přitom v minulosti už jednu vážnou autonehodu prodělal, když v roce 2001 havaroval na silnici mezi Mostem a Louny. Peugeot se navíc po nehodě okamžitě vzňal a zpěvákovu přítelkyni tehdy musela převézt ambulance s popáleninami do nemocnice v Lounech.

„U požáru automobilu jsme byli. Byli tam dva zranění. Jak k nehodě došlo, zatím nevíme. Jiné auto u nehody nebylo," potvrdil událost na webu iDNES operační důstojník mosteckých hasičů.

Nová píseň Lunetiků. Co na ní říkáte?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.