Vyhořelý dům zpěvačky Poulíčkové: Zachránila ji Lucie Bílá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Vyhořelý dům zpěvačky Poulíčkové: Zachránila ji Lucie Bílá

Markéta Poulíčková (vlevo) je vděčná své kolegyni Lucce Bílé, že má kde bydlet.
Markéta Poulíčková (vlevo) je vděčná své kolegyni Lucce Bílé, že má kde bydlet. (Foto Aha! – Martin Hykl, Jiří Hadač, David Malík, Instagram.com)

Po rozsáhlém požáru přišla zpěvačka Markéta Poulíčková (34) i s partnerem o střechu nad hlavou a skončila doslova na ulici. Pomocnou ruku jí ale ihned nabídla dvacetinásobná Slavice Lucie Bílá (56). Je to již podruhé, kdy zpěvačka někomu známému poskytla střechu nad hlavou, protože ho o ni připravil požár.

Poulíčkové se v pondělí 2. května zhroutil svět. V době, kdy nebyli s přítelem doma, začal kvůli nedbalosti jednoho nájemníka hořet dům a hasiči požár likvidovali několik hodin.

Nemá ani střechu

Pro hvězdu soutěží SuperStar a Hlas ČeskoSlovenska to bylo o to horší, že v bytě byla jejich čivava, které si naštěstí požárníci všimli a zachránili jí život. „V domě není elektřina, voda a chybí střecha. Každopádně minimálně měsíc až dva se tam nemůžeme vrátit,“ svěřila se Aha! Markéta Poulíčková.

Pomoc od anděla

„Lucka Bílá mě zachránila. Takže teď bydlíme v jejím bytečku. Ona je anděl,“ napsala deníku Aha! o několik hodin později zpěvačka, která je jednou z účinkujících v muzikálu Láska je láska, který se hraje v Divadle Lucie Bílé. Zpěvačky se znají, takže pro Lucku nebyl problém podat jí pomocnou ruku.

Lucie Bílá na premiéře filmu Karel: Zpívat Kájovi nad rakví bylo strašně těžké!

Video se připravuje ...

Chalupa pro cukrářku

Není to poprvé, co Lucie v nouzi pomohla. Letos v lednu zachvátily plameny dům cukrářky Aničky Klápšťové (24), která soutěžila v pořadu Peče celá země. „Na 14 dní nám poskytla přístřeší sousedka Lucie Bílá ve své chalupě u nás v Líšném. Za to bych jí chtěla ze srdce moc a moc poděkovat,“ svěřila se Aha! Klápšťová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.