Stašová na mrtvici! Bouračka před domem Bohdalové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Stašová na mrtvici! Bouračka před domem Bohdalové

Simona Stašová
Simona Stašová (Blesk:Pavel Machan Machan, Kundrát, Pátek, Hykl)

Sedmašedesátiletou herečku už jen tak nic nerozhodí. A když, tak především vlastní průšvihy. Přitom Simona Stašová odhalila další z talentů své legendární maminky Jiřina Bohdalové (90)!

„Nejvíc se rozčílím sama na sebe, když mi něco nejde, když něco podělám. Třeba když zaparkuju na chvilku auto před máminým domem a chci jí jen něco říct, nedám ruční brzdu a u branky vidím, že se to auto pomalu rozjíždí a přistane sousedovi na tyčce u plotu a ten plot se vyvrátí. Tak to je na mrtvici," přiznala karambol Simona Stašová v magazínu Marianne.

Stašová o mámě Bohdalové: Prozradila něco, co se moc neříká...

Video se připravuje ...

Komu herečka volá jako prvnímu při podobném průšvihu? „Vždycky mámě. Vždycky. I když vím, že první reakce bude ta, kterou nechci slyšet, že mi pořádně vynadá, ale pak se uklidní a vždycky najde řešení. Ona už je taková. A to není jenom proto, že jsem její dcera, takhle jí volají i kamarádi, a že jich má! Prostě máma je dobrý terapeut. Nikdy s vámi nebrečí, nikdy vás nechlácholí, ale tvrdě nachází řešení," s vděčností odtajnila Simona pro mnohé nečekanou máminu schopnost.

Tajná videa z narozenin Bohdalky! Zpívající Gott, trsající Jiřina, ploužák Stašové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.