Vnadná modelka Kristýna Kubíčková: Vytasila své silikony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Vnadná modelka Kristýna Kubíčková: Vytasila své silikony!

Do očí se Kristýně nikdo nedívá.
Do očí se Kristýně nikdo nedívá. (Foto Martin Šebesta, Instagram)

Jestli je máš, tak je ukaž! Tímto heslem se řídila Kristýna Kubíčková (26), když vybírala oblečení na filmovou premiéru. Modelka a bývalka zpěváka Vojty Drahokoupila (26) zvolila zatraceně sexy černý overal a celý večer měla co dělat, aby v hlubokém dekoltu uhlídala silikony.

Kristýna zavítala na premiéru třetího dílu série Fantastická zvířata a strhla na sebe veškerou pozornost. Do očí se České Miss Earth 2016 ale nikdo nedíval. Všichni pánové byli fascinováni neuvěřitelně hlubokým výstřihem, z něhož se drala silikonem vyztužená prsa.

Vojta Drahokoupil a jeho staronová láska Kristýna: Rozcházeli jsme se s horkou hlavou!

Video se připravuje ...

„Implantáty jsem zvolila jen z toho důvodu, že jsem hodně přibrala a hodně zhubla, a to několikrát. Na těch prsou to bylo vidět, takže jsem si je nechala vyplnit,“ prozradila deníku Aha! před časem Kubíčková. Ke zklamání přítomných pánů své vnady v overalu uhlídala. V celé jejich kráse je tak může vidět jen její současný přítel, statný zápasník MMA Vilém Cao (23).

Modelka Kristýna Kubíčková: Proč jsem si nechala upravit prsa?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.