Misska Kristýna Kubíčková: Místo zpěváka má boxera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Misska Kristýna Kubíčková: Místo zpěváka má boxera!

Kubíčková našla štěstí po boku pohledného sportovce Viléma.
Kubíčková našla štěstí po boku pohledného sportovce Viléma. (Foto pro Aha! – Milan Junek)

Česká Miss Earth 2016 Kristýna Kubíčková (23) opět září štěstím. Po rozchodu se zpěvákem Vojtou Drahokoupilem našla štěstí v náručí kikboxera Viléma Cao (22), kterého popsala jako drsňáka s něžnou duší! Promluvila také o důvodech rozchodu s hvězdou pořadu Tvoje tvář má známý hlas!

Na natáčení videoklipu k songu Maniak zpěváka Mar10, ve kterém bude Kubíčková hned čtyřikrát zavražděna svěřila, že ona toho pravého ochránce před maniaky našla. „Ano, našla. Tady se mnou být nemusí, protože ví, že natáčíme klip s kamarády, ale kdybych měla jít na nějaké nebezpečné místo, tak půjde se mnou, aby mě chránil,“ prozradila Kubíčková.

Sexy Kristýna Kubíčková: Žiji natrvalo v Ostravě a našla jsem si Němce!

Video se připravuje ...

Ta ještě před pár měsíci tvořila pár s napohled o mnoho jemnějším Vojtou Drahokoupilem. „Rozhodně to není tak, že Vilém, když je tvrďák v ringu, že není v soukromém životě hodný kluk. Je to srdcař a nepoznala jsem dlouho hodnějšího kluka, než je on,“ svěřila se zamilovamá modelka, která poprvé promluvila o důvodech rozchodu se zpěvákem. „Bylo jich víc. Neklapala nám to, neměli jsme na sebe čas a každý jsme byli jinde. Vojta plánoval miminko a domeček za Prahou, ale já to tak necítila. Vojtovi přeji jen to dobré a aby byl stejně šťastný, jako jsem teď já,“ vysvětlila Kubíčková.

Vojta Drahokoupil a jeho staronová láska Kristýna: Rozcházeli jsme se s horkou hlavou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adam.jacques
17. 5. 2021 • 09:19

Konečně si holka našla hetero chlapce

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.