Pan profesor Vojta Dyk: Chystá velký návrat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pan profesor Vojta Dyk: Chystá velký návrat!

Vojta Dyk
Vojta Dyk (Vratko Barcík)

Úspěšný novácký seriál Pan profesor s Vojtou Dykem (36) bude mít pokračování! Herec se s nadšením vrhl do natáčení další řady.

A také prozradil, že se díky seriálu dočkal i porotcování v soutěži o nejsympatičtějšího učitele Česka. Velmi netradiční vyučovací metody, kdy Vojta například skákal z okna, aby předvedl fyzikální zákon, a uvěřitelnost jeho role dostaly herce až do poroty prestižní soutěže.

První vášnivá líbačka Marka a Karolíny v Panu profesorovi. Co odstartuje jejich zakázanou lásku?

Video se připravuje ...

„Na chalupě mi kluci z fotbalu říkali, že je to dobrý, a protože právě tam jedna učitelka vyhrála Zlatého Ámose, tak se to tam dost sleduje. Dokonce mě pozvali, abych byl u této soutěže předseda poroty,“ prozradil Dyk. V nové sérii se jeho profesor ocitne až na ministerstvu a chybět nebude ani milostná linka s kolegyní Beátou Kaňokovou (33) alias češtinářkou Karolínou. Natáčet se bude až do začátku července. Kdy ale televize Nova seriál nasadí do vysílání, není zatím známo.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.