Bývalá hvězda Ulice se svlékla: Kadeřávkovou zakryla pouze pěna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Bývalá hvězda Ulice se svlékla: Kadeřávkovou zakryla pouze pěna!

Sexy Kadeřávková provokuje ve vaně
Sexy Kadeřávková provokuje ve vaně (Instagram, CNC)

Bývala hvězda Ulice, herečka Anna Kadeřávková (24), si díky svému povolání zajistila slušnou fanouškovskou základnu na svém instagramovém profilu. Využila počtu svých sledujících a vedle herectví se dala i na dráhu influencerky. Nutno dodat, že v tomto světě plném konkurence patří mezi ty kreativnější.

Že je Instagram slušným zdrojem peněz, si uvědomilo nemálo známých tváří, a tak se mnohé z nich staly ambasadory více i méně známých značek. Někteří lidé jdou pouze po kšeftu, jiní si své spolupráce pečlivě vybírají.

Do druhé skupiny patří dozajista i herečka Anička Kadeřávková, jejíž Instagram sice místy sklouzává k teleshoppingu, nemůže se jí neupřít fakt, že svými reklamními příspěvky umí zaujmout. Naposledy propagovala vlasové produkty a více než na zboží se její sledující zaměřili na samotnou Aničku, která se pro lepší návštěvnost příspěvku neváhala odhalit.

Mladou herečku zakrývala pouze mýdlová pěna, kterou ještě žertovně odfoukávala, a někteří se na ni nemohli vynadívat. „Zbytečně moc pěny,“ cituje jednoho ze sledujících Blesk. „Moc ti to sluší,“ chválili jiní. Nešlo si ovšem nevšimnout i těch komentářů, které poukazovaly právě na přespříliš reklamních postů, kterými herečka své fanoušky pravidelně zásobuje.

Kráska Anna Kadeřávková radí: Dejte si pozor na to, co si přejete!

Video se připravuje ...

„Nevím, jestli je tenhle Instagram reklamní nebo osobní. Ale začínám mít pocit, že koukám na televizi,“ nebrala si servítky sledující Christina. Jisté je patrně to, že herečce tato placená partnerství vyhovují a na stylizaci reklamních snímků se neváhá vyřádit. Ani v herectví ovšem nepokulhává. V současné době běží v kinech snímky Známí Neznámí a Vyšehrad, v nichž se Kadeřávková blýskne. Herectví i roli influencerky se tak stále snaží vybalancovat.  



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.