Televizní legenda Markéta Fialová: Kamera ji už neláká?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Televizní legenda Markéta Fialová: Kamera ji už neláká?!

Markéta Fialová
Markéta Fialová ( Hair studio Honza Kořínek, FTV Prima)

Bývalá hvězda Novy a nyní moderátorka CNN Prima News Markéta Fialová (51) po padesátce změnila pohled na svoji práci. Už se za každou cenu nežene před kameru, a naopak se snaží vychovávat nové televizní reportéry a moderátory. Nabízí se tedy otázka, zda náhodou nezvažuje ukončení kariéry?

Fialová se před několika dny rozpovídala o radosti, kterou jí přináší práce lidí, jež něco naučila. „Těší mě to, je to velká radost! Já už si svých pět minut slávy užila, teď mě těší úspěchy těch, kterým můžu něco předat,“ prohlásila v rozhovoru pro MF DNES.

Pracovat v televizi chce ale podle svých slov dál. Fialová tvrdí, že pokud mladí reportéři chtějí dělat v televizi jen proto, že budou vidět, je to špatně. „Strašně důležitá je motivace, se kterou do toho ti lidé jdou. Pokud je pro ně hlavní být vidět, je to na nic. A to poznáte docela rychle. Na všem ostatním se dá stavět,“ připustila, že řada slavomanů už jejím školením prošla.

Sexy moderátorka Perkausová po tajných zásnubách: Svatba v nedohlednu!

Video se připravuje ...

Dvojnásobná maminka

S manželem Alexem má Markéta dcery Almu (21) a Emmu (17). Krátce po narození mladšího potomka začala její hvězdná kariéra na Nově, kde pracovala 14 let. Od roku 2019 je tváří televizí Prima a CNN Prima News.

Soutěživé spolužačky Wolfová a Fialová v Máme rádi Česko: Jsi hysterická!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.