Vévodkyně Kate v Belize: Dobrodruh i královna noci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vévodkyně Kate v Belize: Dobrodruh i královna noci!

V džungli ochutnala Kate vodu z liány.
V džungli ochutnala Kate vodu z liány. (Foto Reuters, Profimedia.cz)

Přes den tak trochu Indiánka Jonesová či Lara Croftová, večer pak královna plesu, ale rozhodně žádná Popelka. Britská vévodkyně Kate (39) během pokračující návštěvy středoamerického Belize zcela zastínila svého manžela Williama (40), který sice jednou usedne na trůn jako král, ovšem středem pozornosti je za všech okolností jeho paní.

Urozený pár je v Karibiku v rámci oslav 70 let panování Williamovy babičky Alžběty II. (95). 

Hvězda nočního plesu

Večer se v Cahal Pechu uprostřed ruin mayského města konala slavností recepce na počest vzácných hostů. Kate zvolila vínově červené dlouhé šaty značky The Vampire´s Wife (Upírova žena) za 73 900 korun. K nim přidala stříbrné sandály značky Jimmy Choo Mimi, bílou kabelku s mayským vzorem a velké kulaté náušnice, které rovněž odkazovaly na dávnou civilizaci.

Dobyvatelka ztracené archy či bojovnice Lara

Stavby starobylé mayské civilizace v belizském Caracolu jsou staré přes 3000 let. „William a Kate vystoupili po schodech Nebeského paláce, který je se 43 metry nejvyšší stavbou v okolí,“ popsal návštěvu průvodce Allan Moore.

Tři královské nevěsty a jejich róby. Která byla nejdražší?

Video se připravuje ...

Kate se oblékla do bílého trička i tenisek, k tomu zvolila olivově zelené kalhoty značky G-star RAW za 2810 korun. V džungli ji britští vojáci naučili, jak pít vodu z liány, což je základ pro přežití v divočině. V upnutém triku i obtažených kalhotách připomínala i Laru Croftovou z filmu Tomb Raider. V každém případě děvče do nepohody.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.