Neodkladná operace Brodské: Děkuji všem, kteří mi pomohli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Neodkladná operace Brodské: Děkuji všem, kteří mi pomohli

Tereza Brodská
Tereza Brodská (Foto FTV Prima)

Dlouho plánovanou operaci už má za sebou Tereza Brodská (53). Hvězda seriálu Slunečná podstoupila neodkladný gynekologický zákrok, s nímž se trápila více než rok. Musela kvůli tomu přerušit i natáčení, ale podle svých slov již brzy naskočí zpět do pracovního kolotoče.

Tereza září i v novém seriálu ZOO a nechtěla komplikovat natáčení dalších dílů, ale všichni herečce vyšli vstříc a mohla tak s klidem na operační sál.

Vztahy Brodských: Kdysi je spojil jen alkohol! A Trojan promluvil o noci s Emmou

Video se připravuje ...

„Myslela jsem si, že to bude jednodušší operace, ale bylo to celkem náročné. Děkuji všem, kteří mi pomohli. Hlavně profesorovi Zavoralovi z Ústřední vojenské nemocnice a doktorovi Bilinovi, který celý zákrok zvládl skutečně bravurně. Byla jsem v nejlepších rukách,“ vyjádřila Brodská vděčnost s tím, že se ještě chvilku bude doma rekonvalescovat. Přece jen v nemocnici si poležela dlouhých 10 dnů a potřebuje dát tělo trochu do pořádku.

Tereza Brodská (53) slavila 25 let s manželem Herbertem Slavíkem:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mejlika
14. 3. 2022 • 11:22

Redaktoři, jste naprosto blbí!!!!!! Ujasněte si to s Bleskem, jak to vlastně je Oni píší, že šlo o divertikulozu a vy o gynekologickém zákroku Jinak T. Brejchové přeji samozřejmě hodně a hodně zdraví

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.