Slova dcery Laufera vhání slzy do očí: KRUTÁ REALITA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Slova dcery Laufera vhání slzy do očí: KRUTÁ REALITA

Josef Laufer (82) se dva roky neprobral z operace srdce: Dcera promluvila o jeho stavu!
Josef Laufer (82) se dva roky neprobral z operace srdce: Dcera promluvila o jeho stavu! (Machan, archiv)

Již dva roky leží herec a zpěvák Josef Laufer (82) v kómatu po operaci srdce. O jeho aktuálním stavu promluvila jeho dcera Ester, která se o něj stará.

Dva roky jsou pro někoho chvilka, pro dceru Josefa Laufera je to však věčnost od doby, co naposledy mluvila se svým otcem. Ten zkraje roku 2020 podstoupil operaci chlopně, po níž se v důsledku komplikací neprobral. Nemůže se tak těšit z připravované premiéry muzikálu Ostrov pokladů, na němž se podílel. Stejně tak se v jeho nepřítomnosti přepisují dějiny. Co zůstává stejné, je situace okolo zpěváka a herce. „Nic se zatím nezměnilo,“ potvrdila Blesku dcera Ester.

Dcera Laufera (82) rozhodla za nemocného tátu: On by to tak chtěl!

Video se připravuje ...

Na Laufera ovšem nikdo z blízkých nezapomíná. „Pepo, zdravíme tě, myslíme na tebe a věříme, že se mezi nás vrátíš,“ cituje Oldřicha Lichtenberga, majitele Divadla Broadway, web cnn.iprima.cz. Dcera svého otce zase pravidelně navštěvuje a věnuje se mu i přesto, že se nedočkává jakékoli odezvy. „Čtu mu nebo pouštím vzkazy od jeho kamarádů a kolegů. Vyřizuji všechna povzbuzující slova od fanoušků. Cítím, že všechno táta vnímá, bohužel ale stále nereaguje,“ vysvětlila Ester plná nadějí, že se jednoho dne tatínek probudí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.