Další rok Laufera na přístrojích: SMUTNÝ VERDIKT DCERY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Další rok Laufera na přístrojích: SMUTNÝ VERDIKT DCERY

Josef Laufer (83) se tři roky neprobral po operaci srdce
Josef Laufer (83) se tři roky neprobral po operaci srdce (Machan, archiv)

Josef Laufer (83) oslaví zanedlouho svoje další narozeniny. Půjde už o třetí v řadě, kdy je po komplikacích po operaci chlopně upoután v k nemocničnímu lůžku ve vegetativním stavu. Dcera Ester je ale odhodlaná dál bojovat. 

„S tátou je to pořád stejný, ale stále bojuje a má chuť žít, a tak bojují lékaři i já,“ řekla deníku Aha! zpěvákova dcera Ester (51). „Dokud to nevzdá on, má smysl se snažit o zlepšení a věřit, že bude líp,“ dodala. 

Hofmann ruší kšefty, proč? A vyhazov kvůli lásce herců Ulice a Ordinace

Video se připravuje ...

Je přesvědčená, že táta slyší a vnímá, proto mu pouští i vzkazy od přátel. „Přečetla jsem mu nebo pustila všechny vzkazy od jeho kamarádů a kolegů. Pustila jsem mu gratulaci mámy a vyřídila všechny povzbuzující slova od fanoušků. Nemůže mi sice odpovědět, ale já cítila, že všechno vnímal,“ svěřila Aha! zpěvákova dcera minulý rok po jeho narozeninách. Kromě vzkazů pouští Lauferovi i oblíbenou muziku, dokonce i v angličtině. Věří totiž, že by nějaký podobný impulz mohl zlepšit jeho stav. 

Ester nedávno svolila i k dokončení muzikálu Ostrov pokladů. Rodinný muzikál Josefa Laufera a Zdeňka Hrubého v režii a choreografii Michaely Novotné měl premiéru v pražském Divadle Broadway 27. března a doteď vyprodává sál.

Josef Laufer (82) se dva roky neprobral po operaci srdce: Dcera promluvila o jeho stavu!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
rudne
18. 7. 2022 • 16:27

no problém je v tom, že probudit nejde....

johanaa
18. 7. 2022 • 10:44

Nedovedu si představit, že bych měla ležet tři roky napojena na přís­troje­....ší­lené! Jestli vnímá, o to děsivější. Co by se asi muselo stát, aby se probral, byl mobilní a alespoň částečně mu to myslelo. Skutečnost, že péče je hrazena pojišťovnou a důchody zdědí rodina je k zamyšlení.

adam.jacques
18. 7. 2022 • 09:42

Jaj chudák Don José Francisco Pérez Rodriguez de Montagnes de Laufer 😒

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.