Dcera promluvila o stavu Laufera: MÁ CHUŤ BOJOVAT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dcera promluvila o stavu Laufera: MÁ CHUŤ BOJOVAT

Josef Laufer s dcerou Ester
Josef Laufer s dcerou Ester (herminapress.cz)

Josef Laufer (82) oslaví co nevidět další narozeniny, v pořadí již třetí ve vegetativním stavu. Ačkoli jsou vyhlídky na výrazné zlepšení jeho stavu příliš optimistické, jeho dcera Ester, lékaři a prý ani on sám to nevzdávají. 

„S tátou je to pořád stejný, ale stále bojuje a má chuť žít, a tak bojují lékaři i já. Dokud to nevzdá on, má smysl se snažit o zlepšení a věřit, že bude líp,“ sdělila před časem deníku Aha! dcera Ester. Nyní eXtra přiznala, že se jeho zdravotní stav zatím nijak neposunul.  „Není to horší ani lepší. Rozumím tomu, že veřejnost se o něj zajímá, nejsou ale žádné novinky.“

Josef Laufer (82) se dva roky neprobral po operaci srdce: Dcera promluvila o jeho stavu!

Video se připravuje ...

„Je to takové smutné. Člověk by si přál, aby se to změnilo. Nenapadlo by mě to, že třetí narozeniny v řadě budeme slavit takhle. S každým blízkým, kterého máte rád a nemůžete mu pomoci, nemůžete s jeho stavem nic udělat, je to těžké. Stále si přeju, aby to dopadlo dobře, naděje a víry ve zlepšení se nevzdám, ale jsem i realista,“ říká smířlivě Ester. 

Narozeninový den má jasný scénář. Ester bude s tátou. „Čtu mu vzkazy, povídám mu, co nového, vyprávím mu různé věci, kdo na něj myslí a podobně. A pouštím mu muziku. Zkusím taky nějaké překvapení. Ale detaily si s dovolením nechám pro sebe,“ odkryla svoje plány Lauferová

Hofmann ruší kšefty, proč? A vyhazov kvůli lásce herců Ulice a Ordinace

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.