Kryštof Bartoš (30) z Devadesátek: Chci se omluvit ženám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kryštof Bartoš (30) z Devadesátek: Chci se omluvit ženám!

Kryštof Bartoš je hvězdou seriálu Devadesátky
Kryštof Bartoš je hvězdou seriálu Devadesátky (CNC_Robert Klejch)

Den po Valentýnu oslavil 30. narozeniny a při té příležitosti udělal bilanci svého milostného života! Bouřlivé roky má Kryštof Bartoš podle svých slov za sebou a dokonce přiznal, že by se chtěl některým ženám, jež prošly jeho náručí, omluvit.

„Můj vztahový život byl pestřejší, ty vztahy z různých příčin nedopadly. Některým z těch dívek bych se rád omluvil, kdyby k tomu byla příležitost. U jiných bych byl rád, kdyby se ony omluvily mně,“ prohlásil talentovaný herec. Sám ještě na startu seriálu Devadesátky tvrdil, že je nezadaný. To se ale změnilo.

„Byl jsem se slečnou na rande, zašli jsme na hezkou výstavu Jiřího Koláře na Kampě,“ svěřil se. Právě s touto ženou také oslavil své nedávné jubileum. Že by se chtěl usadit? „Jsem relativně vybouřenej a mohl bych být rodinný typ. Samozřejmě jsem připravený splnit svůj účel na této zemi a rozmnožit se,“ doplnil s úsměvem.

Seriál Devadesátky sleduje skutečné kauzy té doby

Video se připravuje ...

Samé divadlo

Po skončení Devadesátek můžou fanynky Kryštofa Bartoše vidět v Klicperově divadle v Hradci Králové, v brněnské Huse na provázku a v Městských divadlech pražských.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.